Erzurumspor'dan Fenerbahçe ve transfer açıklaması!

17.12.2018 - 14:37 | Son Güncellenme: 17.12.2018 - 17:37

Erzurumspor'dan Fenerbahçe ve transfer açıklaması!

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü Başkanı Mevlüt Doğan, Fenerbahçe ile deplasmanda oynayacakları maç öncesinde açıklamalar yaptı. Doğan, rakiplerinin gücünü bildiklerini ancak; Erzurumspor olarak Fenerbahçe’den çekinmediklerini söyledi. Doğan, transfer konusunda da net mesajlar verdi.

Radyospor’da yayınlanan Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Mevlüt Doğan’ın açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

"Önümüzdeki 2 maçı da kazanmak istiyoruz"

Biz Süper Lig’e çıktığımız ilk andan itibaren kalıcı bir takım olmak için mücadele veriyoruz. Mücadelemiz de takdirle karşılanıyor. Ancak; sonuç almakta zorlanıyoruz. Hoca değişikliği yaptık ve 14 puan topladık. Önümüzdeki 2 maçı kazanmak ve devre arasına daha iyi bir noktada gitmeyi hedefliyoruz. Buna da yürekten inanıyoruz.

"Ersun Yanal, Fenerbahçe için heyecan oldu ama..."

Şiddetle puana ihtiyacı olan iki takım karşılaşacak. Hem bizim hem de Fenerbahçe açısından zor olacak. Ersun Yanal onlar için yeni bir heyecan oldu. Ama biz de kazanmak istiyoruz. İnşallah, maçın sonucu ne olursa olsun kazanan dostluk olsun.

"Fenerbahçe karşısında haddimizi bileceğiz ama kazanmak istiyoruz"

Kendimizi bilerek hareket edeceğiz. Yenilmemek için mücadele vereceğiz. Hocamız her maçı ayrı ayrı düşünüyor. Rakipten ziyade kendimize bakıyoruz. Bütün maçları ayrı ayrı analiz ederek hazırlanıyoruz. Fenerbahçe karşısında haddimizi bilerek oynayacağız ama kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok.

"Taraftarlarımızı mahcup etmek istemiyoruz"

Yönetimin tamamına yakını Kadıköy’de olacak. Taraftarlarımız da bizi yalnız bırakmasın. Bizler de onları mahcup etmeyecek bir futbol ortaya koymak ve Fenerbahçe’yi yenmek istiyoruz.

"Forvet başta olmak üzere 2-3 transfer yapacağız"

Devre arası yaklaşıyor. İşin maddi boyutu ortada. Bütün kulüpler sıkıntıda. Bizim borcumuz biraz daha az. Eksikleri hocamızla tespit ettik. 2-3 transfer yapacağız. Takıma direkt katkı sağlayacak bir forvet transferi yapacağız. İyi takviyeler yapacağız. Taraftarlarımız bunu bilsin.

"Ligde kalıcı olmak istiyoruz"

Taraftarlarımız bize her zaman destek oldular. Hem iç saha hem de deplasmanda yanımızda oldular. İnşallah biz ligin kalıcı takımlarından biri olacağız. Taraftarlarımız desteklerini bizden esirgemesinler. İyi bir Erzurumspor izlettirmek istiyoruz.

Senin için hazırladığımız haberler