Erzurumspor'dan Giresunspor'a flaş yanıt!

17.12.2019 - 15:03 | Son Güncellenme: 17.12.2019 - 15:09

Erzurumspor'dan Giresunspor'a flaş yanıt!

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü Basın Sözcüsü Ahmet Dal, Giresunspor yöneticisi Ferhat Karademir’in “Erkan Sözeri, Bünyamin Gezer, Emre Malok üçgeni araştırılsın” şeklindeki açıklamasına yanıt verdi. Radyospor’a özel açıklamalar yapan Ahmet Dal, “Bu ithamları kesinlikle kabul etmiyoruz” ifadelerini kullandı.

Radyospor’da Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in canlı yayında sorularını yanıtlayan Ahmet Dal’ın açıklamaları şu şekilde:

Ahmet Dal: “İnşallah Süper Lig’e çıkacağız”

Giresunspor’u 2-0 yendik. İlk yarı bir topumuz direkten döndü. İkinci yarıda galip gelmeyi bildik. Penaltı da kaçırdık. Altay ile karşılaşacağız, sonra da Ümraniyespor maçımız var. İnşallah Süper Lig’e çıkacağız.

Ahmet Dal: ”Transfer ihtiyacı varsa gereken yapılır”

Erzurumspor’un geniş bir kadrosu var. Zaman zaman bazı oyuncularımızı hocamız dinlendiriyor. Hocamızın raporu doğrultusunda eğer ihtiyaç duyuluyorsa yönetimimiz gereken kararları alır. Gereken transferleri yaparız diye düşünüyorum.

Ahmet Dal: “Erkan Sözeri, Giresunspor’a emeği geçmiş bir isim”

Erkan Sözeri hocamız Giresunspor ile sezona başladı. Orada yönetimden affını isteyerek ayrıldı. Biz de o süreçte Muzaffer Bilazer ile yolları ayırmış ve teknik direktör arayışındaydık. Başkanımız Hüseyin Bey’in Giresunspor’un Başkanı ile hukuku var. Başkanımız, Erkan Sözeri’yi göreve getirmek istediğini Giresun Başkanı ile paylaştı. Aralarındaki diyalog sonrası Erkan Hoca bizim teknik direktörümüz oldu. Hoca da bunu açıkladı. Normalde bir süre dinlenecekti. Giresunspor’a emeği geçmiş bir isim Erkan Sözeri. Maçın oynanacağı güne kadar ortam gerilmeye çalışıldı. Maçın ilk yarısı da aslında iyi geçti. Aykut Demir mesela; hakemin aut vermesine rağmen topun kendisinden çıktığını söyledi. Böyle hoş durumlar da oldu.

Ahmet Dal: ”Hocamıza yönelik ithamları kabul etmiyoruz”

Futbol bir oyun. Erzurumspor’un Süper Lig’den nasıl düştüğünü herkes biliyor. Biz alın terinin karşılığını istiyoruz. Maçın 3 sonucu var. Olayı farklı yönlere taşıyarak yapılan açıklamayı üzülerek takip ettik. Giresunsporlu çok dostumuz var. Bunu şehirler arası sıkıntı yaratacak duruma çevirmemek lazım. Bundan sonraki maçlarında Giresunspor’a başarılar diliyoruz. Maçın hakemi üzerinden hocamıza yönelik ithamları da kabul etmiyoruz.

Ahmet Dal: ”Tertemiz bir sezon diliyoruz”

Biz kazansak da kaybetsek de hakemlere teşekkür ediyoruz. Suat Arslanboğa mesela Adana Demir maçını kaybetmiş olmamıza rağmen inanılmaz güzel maç yönetmişti. Önümüzde uzun bir periyot var. Camiaların hak ettikleri sonuçları almaları bizim temennimiz. Bizim tertemiz bir futbol isteğimiz var her zaman. Hakemler elbette hata da yaptı ama genel olarak umut verici görüyoruz. Hakem camiasının geleceğinin de parlak olacağına inanıyoruz. Tertemiz başladığımız sezona onurla, gururla devam etmek ve şampiyon olmak istiyoruz. Bursaspor ile kupa rövanşında karşılaşacağız. Dost kulüplerden biri. Bursa’daki Erzurumsporluları maça davet ediyoruz. Kupada da yola devam etmek istiyoruz.

GİRESUNSPOR YÖNETİCİSİ ERZURUMSPOR MAÇI SONRASI BASIN TOPLANTISINDA NELER SÖYLEMİŞTİ? OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Senin için hazırladığımız haberler