Ajansspor

Erzurumspor'dan ilk transfer! Bonservisine 400 bin euro ödenecek

Editör: Özgür Koç

Son Güncelleme /

Transfer çalışmalarını sürdüren Süper Lig'in yeni ekibi Erzurumspor FK, Bosna Hersekli stoper Nihad Mujakic için anlaşma sağladı.

Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 51 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

Süper Lig'in yeni takımı Erzurumspor FK, yeni sezon öncesi ilk transferini yapmaya çok yakın.

Nihad Mujakic transferinde mutlu son

Sırp basınından Meridian Sport'un haberine göre mavi beyazlılar Partizan'ın geçtiğimiz sezonu Süper Lig'de kiralık olarak geçiren Bosna Hersekli stoperi Nihad Mujakic'in transferinde mutlu sona ulaştı.

400 bin euro karşılığında anlaşma sağlandı

Haberin detayında, Erzurumspor yönetiminin 28 yaşındaki stoperin transferi için 400 bin euro bonservis bedeli karşılığında anlaşma sağladığı kaydedildi. 

Nihad Mujakic
Nihad Mujakic

Türkiye'ye 3 takımda forma giydi

1.89 boyundaki sol ayaklı stoper geçtiğimiz sezonun ilk yarısını Eyüpspor'da ikinci yarısını ise Gaziantep FK'de kiralık olarak geçirdi. Mujakic, 16 maça çıktığı Eyüpspor'da 1 asist kaydederken Gazintep FK'de 13 karşılaşmada sahaya çıktı. 28 yaşındaki savunmacı 2024-25 sezonunda da Ankaragücü'nde kiralık olarak top koşturmuştu.

Dünya Kupası kadrosunda yer aldı

Bosna Hersek Milli Takımı formasını 12 kez terleten Nihad Mujakic, 2026 Dünya Kupası kadrosunda yer aldı. Partizan ile sözleşmesinin son yılına giren tecrübeli futbolcunun güncel piyasa değeri 1.2 milyon euro olarak gösteriliyor.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...