Erzurumspor'dan transfer ve Mehmet Özdilek açıklaması!

23.11.2018 - 19:01 | Son Güncellenme: 23.11.2018 - 16:10

Erzurumspor'dan transfer ve Mehmet Özdilek açıklaması!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un Sportif Direktörü Zafer Demir, Antalyaspor ile oynayacakları maç öncesinde değerlendirmelerde bulundu. Ocak ayındaki transfer dönemi için sinyaller veren Demir, teknik direktör Mehmet Özdilek’in Erzurumspor ile uyum içinde olduğunu ve alt sıralardan kurtulacaklarına inandıklarını ifade etti.

Radyospor’da yayınlanan Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Zafer Demir’in açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

"Antalyaspor maçında 3 puan almak istiyoruz"

Bizim açımızdan milli ara güzel geçti. Çok önemli bir Antalyaspor maçımız var. Bu maça iyi hazırlandık. Keyfimiz yerinde. 3 puan hesapları yapıyoruz. İnşallah da başaracağız.

"Gelecek adına umutlarımız yeşerdi"

5 haftalık süreçte 2 galibiyet ve 3 beraberliğimiz var. Puan çok önemli. Futbol açısından umutlarımız var. Umutlarımız yeşerdi. Devre arasında da bir şeyler düşünüyoruz. Kalan maçlarda iyi bir seri yakalamak istiyoruz. Ligde daha iyi bir noktaya ulaşmayı planlıyoruz.

"Ocak ayında transfer yapmamız gerekiyor"

Ocak ayındaki transfer dönemi için çalışmalarımız var. Düşündüğümüz şeyler var. Transfer yapmamız gerekiyor. Devre araları her zaman zordur. Neler yapabileceğimiz yönünde çalışıyoruz. Alt sıralardayız ama üst sıralara yükselecek bir potansiyelimiz var. Önümüzde 15 puanlık bir süreç var. İnşallah devre arasında iyi bir noktada girmek istiyoruz.

"VAR sistemi adalet açısından rahatlatıcı oldu"

VAR uygulaması faydalı. Bunun olması gerekiyordu. Adalet önemli. Bazı kararları kendileri veriyorlar ama hakemleri rahatlattı. Artık, büyük-küçük takım ayrımı olmamalı. Anadolu takımları için sadece değil, tüm takımlar için geçerli. Camiaların büyüklüğünü anlıyorum. Bizim açımızdan da VAR sistemi rahatlatıcı bir durum oldu.

"Mehmet Özdilek herkesi rahatlattı, devamı gelecektir"

Mehmet Özdilek çok karakterli bir insan. Kendisinin rahat çalışması için elimizden geleni yapıyoruz. Kendisiyle iyi de bir uyum sağladık. Tesislerden dışarı çıkmıyor. Futbolcularla ve camiayla uyum sağladı. Kendisine ayrı bir teşekkür etmek lazım. Futbolcularla diyaloğu çok iyi. Herkesi rahatlattı. Devamı da gelecektir.

Senin için hazırladığımız haberler