Erzurumspor'u neden seçti? Açıkladı...

16.07.2017 - 22:13 | Son Güncellenme: 16.07.2017 - 22:13

 
AJANSSPOR - Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un yeni transferi Murat Gürbüzerol yazarlarımızdan Ekrem Konur'a açıklamalarda bulundu.
 
"Kendi adıma güzel sezon geçirdim."
 
Geçtiğimiz sezon Samsunspor formasıyla oynadığı futbola değinen Murat, "Kendi adıma güzel bir sezon geçirerek Samsunspor'a katkı sağladığımı düşünüyorum. Geçtiğimiz sezon,Samsunspor camiası olarak zor bir sezon yaşadık. Ancak takım olarak birlik olup ve mücadele ederek ligde kaldık" dedi.
 
"BB Erzurumspor'u seçmemde Osman Özköylü'nün payı var."
 
Erzurumspor'a transferini değerlendiren Murat; "Sezon sonunda, başta TFF 1. Lig olmak üzere birçok takımdan teklif almama rağmen, ben tercihimi değerli hocam Osman Özköylü'den yana kullandım" diye konuştu.
 
"Bu sezon BB Erzurumspor olarak büyük hedefimiz var."
 
Kamp döneminin yorucu ve güzel geçtiğini belirten Murat, "Takım olarak çok iyi çalışıyoruz. Yeni gelen arkadaşlarımız olsun, geçen sezondan kalan arkadaşlarımız olsun, takım olarak güzel bir hava yakaladık. Sezona iyi başlayıp iyi bitirmek istiyoruz. Kamp dönemi yorucu ve keyifli geçiyor. BB Erzurumspor olarak hedefimiz var. Çok çalışıp bunu gerçekleştireceğiz" dedi.
 
"Geçen sezonki istatistiklerimin üstüne çıkmak istiyorum."
 
Her sezon kendisine hedefler koyduğunu belirten Murat Gürbüzerol; "Her sezon lige başlarken kendime hep hedefler koyuyorum. Bu sezon da,  geçen sezon Samsunspor formasıyla yakaladığım istatistiklerin üstünde performans sergilemek, takımım adına sahaya en iyisini yansıtmak istiyorum" diyerek sözlerini tamamladı.
 
EKREM KONUR / ÖZEL HABER

Senin için hazırladığımız haberler