Es-Es’in yeni teknik direktörü belli oldu!

03.02.2021 - 14:42 | Son Güncellenme: 03.02.2021 - 15:34

Eskişehirspor haberleri… TFF 1.Lig ekiplerinden Eskişehirspor’da yeni teknik direktör Cengiz Seçsev oldu. Peki Cengiz Seçsev kimdir? Detaylar haberimizde…

Es-Es’in yeni teknik direktörü belli oldu!

TFF 1.Lig ekiplerinden Eskişehirspor, İlhan Var görevden ayrıldıktan sonra yeni teknik direktör arayışlarına başlamıştı.

Yönetim, İlhan Var’ın ayrılığı sonrası Eskişehirli teknik adamlara yoğunlaştı ve aradığı ismi buldu.

Eskişehir Anadolu Gazetesi’nin haberine göre Cengiz Seçsev Kırmızı Şimşekler’in yeni teknik direktörü oldu. 60 yaşındaki tecrübeli teknik adamın yarın resmi imzayı atarak, takımı çalıştırması bekleniyor.

Cengiz Seçsev kimdir?

1960 Yılında Eskişehir’de doğan Seçsev, futbola Eskişehir Demirspor’da başladı ve 6 yıl bu kulüpte oynadı.

Daha sonra 1. Lig’de yer alan Malatyaspor’a transfer olarak şampiyonluk yaşadı ve Süper Lig’de de toplam 4 sezon oynadıktan sonra Kahramanmaraş takımına transfer oldu. Burada 1. Lig şampiyonluğu yaşadı ve aynı takımla Süper Lig’de de uzun süre oynadı. 7 sezon Kahramanmaraş formasını giydikten sonra 1 yıl Yozgatspor’da oynayarak bu kulüpte futbolu bıraktı.

Daha sonra teknik adamlığa başlayan Cengiz Seçsev, Bilecikspor, Tavşanlı Linyitspor, Kütahyaspor, Eyüp, Tarsus İdmanyurdu, Batman Petrolspor gibi kulüplerde teknik direktörlük yaptı.

18 yıldır Türkiye’nin çeşitli liglerinde teknik direktör olarak görev alan Seçsev, UEFA Pro Lisans sahibidir.

Eskişehirspor, son 5 sezonda 10 kez teknik direktör değişikliği yaptı

Öte yandan Eskişehirspor, 2016-2017 sezonundan itibaren mücadele ettiği TFF 1. Lig'de 10 kez teknik direktör değişikliği yaptı.

Yeni teknik adam Cengiz Seçsev ise son 5 sezonda siyah-kırmızılı ekibin çalıştığı onuncu isim oldu.

 

 

18 takımlı ligde 12 yenilgi ve 7 beraberlikle son sırada bulanan Eskişehirspor, henüz bu sezon galibiyet sevinci yaşamadı.

Kırmızı siyahlılar 19. haftaya kadar sadece 4 puan toplayabildi.

Senin için hazırladığımız haberler