TFF 3. Lig Ekibi Eskişehirspor’un Yeni Antrenörü Ali Onur Cerrah Oldu

Orhan Gülek
08.03.2023 - 16:26 | Son Güncellenme: 08.03.2023 - 16:40

TFF 3. Lig ekiplerinden Eskişehirspor’da Özcan Kızıltan’dan boşalan teknik direktörlük görevine Ali Onur Cerrah getirildiği açıklandı. İşte tüm detaylar...

TFF 3. Lig Ekibi Eskişehirspor’un Yeni Antrenörü Ali Onur Cerrah Oldu

AJANSSPOR - HABER

Eskişehirspor’da teknik direktör Özcan Kızıltan ile yoların ayrılmasının ardından yeni teknik direktör belli oldu. İHA'nın haberine göre kırmızı-siyahlı ekip, takımın başına Ali Onur Cerrah’ı getirdi.

Fuat Çapa, Ali Onur Cerrah'a destek olacak

Takımın futbol direktörlüğü görevi ise 2018 yılında takımın başında olan Fuat Çapa’ya verildi. Tecrübeli isim Fuat Çapa'nın teknik ekibe dışarıdan destek olacağı öğrenildi.

Ali Onur Cerrah'ın kariyeri

Ali Onur Cerrah, Eskişehirspor’da 2018 yılında Fuat Çapa’nın yardımcılığını yapıyordu. Cerrah ayrıca Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Anadolu Üniversitesi ve Yunusemrespor’da teknik direktörlük görevi yapmıştı. Cerrah, son olarak Bandırmaspor’da yardımcı antrenör olarak çalışıyordu. Kulübün kısa süre içerisinde resmi açıklamayı yapması bekleniyor.

Eskişehirspor'da hedef 24 puan!

Eskişehirspor’un kaderini belirleyecek 12 maç öncesi planlar yapılıyor. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Eskişehirspor Teknik Asbaşkanı Anıl Koçhan, “Hedefimiz 24 puan, diğer maçlar ise bize bonus yazar. Önceliğimiz ise Edirne’den galibiyetle dönmek” dedi.

Eskişehirspor, 20 futbolcuyu transfer etti

Öte yandan Eskişehirspor, transfer yasağının kalkması ile devre arasında toplamda 20 transfer gerçekleştirmiş oldu.

Her geçen saatte yeni bir transfer haberi ile ekibindeki eksiklikleri tamamlayan Eskişehirspor, son olarak Diyarbekirspor’dan İlker Sayan ile 1.5 yıllık ve Kahramanmaraşspor’dan da Enes Sancar ile 2.5 yıllık anlaşmaya vardığını açıkladı.

Senin için hazırladığımız haberler