Esenler Erokspor - Amedspor maçı nerede oynayacak? Resmi açıklama geldi...

02.10.2024 - 16:35 | Son Güncellenme: 02.10.2024 - 16:36

Son dakika spor haberi: Trendyol 1. Lig takımı Esenler Erokspor'un hafta sonunda Amedspor ile oynayacağı maçın stadyumu belli oldu. İstanbul temsilcisinde Mehmet Altıparmak'tan açıklama geldi. Detaylar haberimizde...

Esenler Erokspor - Amedspor maçı nerede oynayacak? Resmi açıklama geldi...

AJANSSPOR HABER

Trendyol 1. Lig'de 8. haftasında deplasmanda Amedspor ile karşılaşacak olan Esenler Erokspor'da teknik direktör Mehmet Altıparmak açıklamalarda bulundu. Altıparmak, Amedspor maçının Antalya'da oynanacağını söyledi.

''Amedspor karşılaşmasının güzel olacağını düşünüyorum''

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Mehmet Altıparmak, "Esenler Erokspor olarak ligin 3. haftasından sonra ritim yakaladık. Transferlerimiz katkı sağladı. Takım olarak hazırlık dönemini çok iyi geçirdik. Pendikspor maçını kazandığımız için mutluyuz. Amedspor maçı pazar günü saat 19.00'da Antalya'da oynanacak. TFF yetkilileri tarafımıza resmi açıklamayı yaptı. Amedspor karşılaşmasını kazanarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Antalya'da maçın kazananı olmak istiyoruz. Futbol oynayan takımlara karşı iyi mücadele ediyoruz. Amedspor karşılaşmasının güzel olacağını düşünüyorum" dedi ve ekledi:

Taraftara mesaj

''Geride kalan sezonda taraftarımız bizleri yalnız bırakmadı. Sezon içerisinde haftalar ilerledikçe stadyumdaki taraftar oranımız artacaktır. Bizleri takip eden futbolseverlere güzel bir oyun izletmek istiyoruz"

Senin için hazırladığımız haberler