Esenler, Harem ve tüm cep otogarlardaki çıkışlar durduruldu!
Editör: İsa Kethüda
Son Güncelleme /
İstanbul Valiliği, Esenler, Harem ve tüm cep otogarlardaki çıkışların yarın sabah 09.00’a kadar durdurulduğunu açıkladı. İşte haber ile ilgili detaylar.

Son 5 Haber

Beşiktaş, Brezilyalı yıldız Douglas Luiz'i gündemine aldı

Aziz Yıldırım, Vedat Muriqi'nin ardından Guirassy'nin transferini de bitirmeye çok yakın

Bursaspor'da Michy Batshuayi bombası!

Trabzonspor, Viktor Tsygankov transferinde mutlu sona çok yakın! Kulübüyle son detaylar görüşülüyor

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü olması beklenen Aykut Kocaman'ın ekibinde 4 eski futbolcu olacak
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR-HABER
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Esenler, Harem ve tüm cep otogarlardaki çıkışların yarın sabah 09.00’a kadar durdurulduğunu duyurdu.
Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Yerlikaya, "Kıymetli Hemşehrilerim; ilimizde Esenler, Harem ve tüm cep otogarlardaki çıkışlar; saat yarın (26 Ocak 2022, ÇARŞAMBA) 09.00’a kadar durdurulmuştur" ifadelerini kullandı.
T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ise, "İstanbul’da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle Marmaray seferleri Perşembe gününe kadar 24 saat ücretsiz hizmet verecektir" şeklinde konuştu.