Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nu kaybeden Ece Erken: Bana acımı yaşatmadılar

Orhan Gülek
22.07.2022 - 14:18 | Son Güncellenme: 22.07.2022 - 14:34

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nu silahlı saldırıda kaybeden Ece Erken, sosyal medyada takipçilerinin sorularını yanıtladı. İşte tüm detaylar...

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nu kaybeden Ece Erken: Bana acımı yaşatmadılar

AJANSSPOR - HABER

Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu geçtiğimiz yıl ocak ayında saldırı sonucu hayatını kaybetti. Sosyal medyayı sık kullanan Ece Erken, önceki gün kayınbiraderi Celal Mahmutyazıcıoğlu ile tartıştı.

Mesajları tek tek ifşa etti

Ece Erken, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ağabeyi Celal Mahmutyazıcıoğlu tarafından tehdit edildiğini açıkladı ve sosyal medya üzerinden herkese açık bir şekilde atılan mesajları tek tek ifşa etti.

"Dünya malı dünyada kalacak"

Yaşanılan bu olaylardan sonra Erken, bugün sosyal medyadan takipçilerinin sorularını yanıtladı. Erken, "Keşke kocanın alın terini, o hak etmeyen ailesine vermeseydin." yorumunda bulunan bir takipçisine "Dünya malı dünyada kalacak. Onlara da yar olmaz merak etmeyin." sözleriyle karşılık verdi.

"Acımı tam yaşatmadı!"

Ece Erken, ardından başka bir sosyal medya kullanıcısının "Şafak Bey'in yokluğunun, ona olan özleminin üstesinden nasıl geliyorsun?" sorusuna ise "Daha 7 ay oldu... Tabii ki zorlanıyorum ama çevresi acımı tam yaşatmadı! Onlarla mücadele etmekten kafamı koyup tam ağlayamadım bile!" yanıtını verdi.

Reddi miras yaptı

Erken, daha önce Mahmutyazıcıoğlu'nun ailesiyle gerilim yaşamasından sonra, "Eşimi çok sevdim ve onu özlemle anıyorum ama rahmetli eşimi yıllardır gelir kapısı olarak gören ve rahmetli olduktan sonra hala görmeye devam eden bu kötü insanlarla ismimin daha fazla yan yana gelmesini istemiyorum." ifadelerini kullanarak, reddi miras yaptığını açıklamıştı.

"Eşimin saatini bile istediler"

"Eşimin saatini bile istediler." açıklamasını yapan ünlü sunucu, Instagram hesabında yer alan "Mahmutyazıcıoğlu" soyadını kaldırmıştı. Durumu fark eden bir takipçisi de Ece Erken'e "Eşinizin soyadını neden sildiniz?" sorusunu yöneltmişti. O kullanıcıya yanıt veren Erken, "Yaşananlardan sonra bazı akrabalarıyla aynı soyadını taşımamak için... Her gün daha da iğrenç şeyler duyuyorum." demişti.

Senin için hazırladığımız haberler