Taleb Erdinç’ten Mevlüt Erdinç’e cevap! "Tedavi olmaya ihtiyacı var"

Özgür Koç
16.12.2023 - 08:55 | Son Güncellenme: 16.12.2023 - 09:18

Eski milli futbolcu Mevlüt Erdinç'in çocuklarını göremediği ve eşinin kendisine şantaj yaptığıyla ilgili iddialarına eşi Taleb Erdinç'ten yanıt geldi. İşte detaylar...

Taleb Erdinç’ten Mevlüt Erdinç’e cevap! "Tedavi olmaya ihtiyacı var"

AJANSSPOR - HABER

Mevlüt Erdinç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla eşi Taleb Erdinç'ten 5 aydır haber alamadığını, çocuklarını göremediğini ve eşinin kendisine şantaj yaptığını iddia etmişti. Eski futbolcunun eşi Taleb Erdinç'ten iddialara yanıt geldi.  

“Mevlüt’ün paylaştığı bilgiler asılsız”

Taleb Erdinç, eşinin iddialarına cevaben sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 2022 yılında futbolu bırakan Mevlüt Erdinç’in paylaştığı bilgilerin asılsız olduğunu belirterek, “Öncelikle Mevlüt’ün paylaştığı bilgilerin asılsız olduğunu belirtmek istiyorum. Mevlüt çocuklarını görebiliyor.” dedi.

"Tedavi olmaya ihtiyacı var”

Taleb Erdinç, eşinin tedavi görmesi gerektiğini belirterek, "Maalesef kendisiyle bir boşanma sürecindeyiz ve o bu durumu kabullenemiyor. Çünkü Mevlüt kariyerini noktaladığı günden bu yana iyi durumda değil. Tedavi olmaya ihtiyacı var” ifadelerini kullandı.

Mevlüt Erdinç ne demişti?

36 yaşındaki eski futbolcu Mevlüt Erdinç, dün sosyal medya hesabından çocuklarımı göremediğini açıkladı. Ünlü futbolcu açıklamalarında şunları paylaştı:

“Eşim Taleb Erding’ten 5 aydır haber alamıyorum. Nerede olduklarını bilmiyorum, çocuklarımı bana göstermiyor. Bu durumu artık herkesin bilmesini istiyorum çünkü benden para almak için şantaj yapması insanlık dışı bir davranış. Eşime mail yoluyla ulaştım ve kendisinin hesabına 1 milyon Euro yatıracağımı söyledim. Bu sözlerimin ardından cumartesi günü oğlum beni görüntülü aradı. Eşimin ailesi beni arayarak, çocukların benim olmadığını söyledi.”

Mevlüt Erdinç: “DNA testi talep ettim”

Mevlüt Erdinç çocuklarının kendisinden olmadığı iddialarına, "Eşimin ailesi beni arayarak çocukların benim olmadığını söyledi. Sürekli şehir dışında olduğum için DNA testi talep ettim. Kabul etmediler ve çocuklarımı göstermiyorlar. Nasıl bu kadar kötü olabilirsiniz? Para tüm aileleri yıkıyor maalesef" dedi.

Oynadığı takımlardaki performansı

PSG: 110 maç, 30 gol, 13 asist
Sochaux: 90 maç, 25 gol, 9  asist
Sant-Etienne: 63 maç, 21 gol, 5 asist
Rennes: 55 maç, 18 gol, 6 asist
Karagümrük: 32 maç, 3 gol, 1 asist
Antalyaspor: 27 maç, 14 gol, 3 asist
Metz: 27 maç, 6 gol, 1 asist
Başakşehir: 26 maç, 6 gol
Fenerbahçe: 19 maç, 4 gol
Guingamp: 16 maç, 4 gol
Hannover: 13 maç, 1 asist
Kocaelispor: 9 maç, 1 gol
Ümraniyespor: 2 maç

Senin için hazırladığımız haberler