Beşiktaş'ın Yeni Transferi Vincent Aboubakar Gol İstiyor

Akın Ungan
24.02.2023 - 13:06 | Son Güncellenme: 24.02.2023 - 13:16

Beşiktaş'ta Wout Weghorst'un ayrılığının ardından transfer edilen Vincent Aboubakar henüz gol atamadı. Sıkı çalışan Kamerunlu santrfor açıklama yaptı.

Beşiktaş'ın Yeni Transferi Vincent Aboubakar Gol İstiyor

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de yeniden şampiyonluk yarışına dahil olmak için çalışmalarına devam ediyor. Siyah-Beyazlılar, Antalyaspor ile oynanacak erteleme maçı öncesi hazırlıklarını sürdürdü.

Aboubakar henüz golle tanışamadı

Beşiktaş'ta Wout Weghorst'un Manchester United'a transferinin ardından kadroya katılan Vincent Aboubakar, Siyah-Beyazlı forma ile 3. döneminde çıktığı 4 karşılaşmada gol atamadı. Yeni döneminde henüz golle tanışamayan Kamerunlu forvet şanssızlığını kırmak istiyor.

Hazırlık maçında zinciri kırdı

Vincent Aboubakar, deprem felaketi nedeniyle ertelenen lig maçlarında Eyüpspor ile hazırlık maçı yaptı. Bu mücadelede görev alan Vincent Aboubakar, 3-2 kazanılan maçın ilk golünü kaydetti. Aboubakar, gollerine ligde de devam etmek istediğini belirtti.

İlgini Çekebilir
ÖZEL | Beşiktaş - Antalyaspor maçında 19 futbolcu yok!
Habere Git

"Eski Aboubakar'ı izlettireceğim"

31 yaşındaki yıldız isim, kendisinden beklentilerin farkında olduğunu belirterek, "Gollerimle geri dönmek için çok çalışıyorum. Oynayacağım ilk maçı sabırsızlıkla bekliyorum. Henüz gol atamadım ama maçların başlaması ile birlikte kendimi yeniden göstereceğim. Eski Aboubakar'ı izlettireceğim. Vodafone Park'ta ilk golümü atacağım anı bekliyorum" dedi.

Antalya maçında oynayamayacak

Vincent Aboubakar, Antalyaspor ile oynanacak ertemele maçında sahada olamayacak. TFF'nin kuralına göre erteleme maçlarında, maçların oynanması gereken tarihte kulüplerde tescilli olan futbolcular forma giyebiliyor.

Senin için hazırladığımız haberler