Gaziantep FK, İstanbulspor ve Pendikspor Lucas Villafanez'i Transfer Etmek İstiyor

Ali Bozkurt
21.06.2023 - 10:20 | Son Güncellenme: 21.06.2023 - 10:42

Bir dönem ekibi Alanyaspor forması giyen Lucas Villafanez’in yolu yine ülkemizden geçecek. Süper Lig ekipleri Gaziantep FK ve Pendikspor, transfer listesine ekledi. Detaylar...

Gaziantep FK, İstanbulspor ve Pendikspor Lucas Villafanez'i Transfer Etmek İstiyor

Nazım TÜRKNAS - AJANSSPOR

2017-18 sezonunda Alanyaspor forması giyen Arjantinli oyuncu Lucas Villafanez, tekrardan Süper Lig'e dönüş yapmaya hazırlanıyor. Süper Lig'in yeni ekibi Pendikspor ile Gaziantep FK, Arjantinli oyuncuyu kadrosuna katmak için devreye girdi. Detaylar...

Gaziantep FK, İstanbulspor ve Pendikspor devrede

Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK, İstanbulspor ve Pendikspor, Arjantinli orta saha oyuncusunu kadroya katmak için Güney Kıbrıs ekibi Apoel ile temasa geçtikleri öğrenildi. 3 Süper Lig temsilcisi 31 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak için bonservis bedelini sordular. 

Apoel'in istediği bonservis belli oldu

Rum ekibinin ise başarılı oyuncu için 300-400 bin euro mertebelerinde bir bonservis bedeli istediği gelen bilgiler arasında. Oyuncunun ise yeniden Süper Lige dönmeye sıcak bakması, bu transferde 3 ekibin elini kolaylaştırıyor.

İlgini Çekebilir
Alanyaspor, Cimbom'un golcüsünü istiyor
Habere Git

6 gol 9 asist yaptı

31 yaşındaki oyuncu Alanyaspor'da forma giydiği dönemde 40 karşılaşmada görev aldı. Bu maçlarda 6 gol atarken 9 asist yapma başarısı elde etti. Merkez orta saha oyuncusu Akdeniz temsilcisine yunan ekibi Panathinaikos'tan 1 milyon euro bonservis bedeli ödenerek transfer olmuş ve 1.5 sezon forma giymişti. 

Türkiye'den Meksika'ya transfer oldu

Alanyaspor'da gösterdiği performans sonrası Meksika yolunu tutan Lucas Villafanez, Monarcas ekibine 1.6 milyon euro bedelle transfer olmuştu. Meksika'da gösterdiği performans sonrası ise Apoel'e transfer olmuştu. 31 yaşındaki oyuncu Güney Kıbrıs'ta ise gol ve asist yapma başarısı elde edemedi.

Senin için hazırladığımız haberler