Son Dakika | Bandırmaspor, Ivan Saponjic'le Anlaştı

Akın Ungan
01.02.2023 - 20:47 | Son Güncellenme: 01.02.2023 - 21:03

Transfer haberleri | TFF 1. Lig'in akibi Bandırmaspor'dan santrfor hattına takviye geldi. Eski Atletico Madrid'li Ivan Saponjic'le anlaşma sağlandı.

Son Dakika | Bandırmaspor, Ivan Saponjic'le Anlaştı

Salim MANAV - AJANSSPOR

Spor Toto 1. Lig'de hedefi play-off ve ilk 2 olan Bandırmaspor, transfer çalışmalarına devam ediyor. Balıkesir temsilcisi forvet hattına takviyede bulundu.

Bandırmaspor, Saponjic'i kiraladı

Bandırmaspor, Slovan Bratislava'da forma giyen Sırp santfor Ivan Saponjic ile anlaşma sağladı. Kulüp, 25 yaşındaki futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna kattı.

Şartlara bağlı satın alma opsiyonu

Bordo-Beyazlılar'ın Saponjic ile imzalayacakları sözleşmede bir detay daha belli oldu. Golcü oyuncunun kontratında şartlara bağlı satın alma opsiyonu da yer alıyor.

İlgini Çekebilir
Büyükekşi'den TFF'ye 4 yeni isim
Habere Git

500 bin Euro'ya Atletico Madrid'e gitti

2 Ağustos 1997 doğumlu Ivan Saponjic, Partizan altyapısında futbola başladı. Benfica B'ye 3 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olan Sırp futbolcu, Zulte Waregem'de kiralık oynadı. Saponjic, 2019 yılında La Liga devi Atletico Madrid'in ilgisini çekerek 500 bim Euro karşılığında imza attı. Cadiz'e kiralanan oyuncu, 2022'de Sloven Bratislava'ya bedelsiz gitti.

2 senede 5 maça çıktı

500 bin Euro bonservis bedeline Atletico Madrid'e transfer olan Saponjic, İspanyol takımda 2 sene kaldı. Atletico Madrid forması ile 5 karşılaşmada görev alan Ivan Saponjic, gol ya da asist katkısı sunamadı.

27 maçta 9 gole dikrekt etki

Ivan Saponjic, bu sezon Slovan Bratislava forması ile 27 karşılaşmaya çıktı. 4 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran Sırp santrfor, 5 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. Saponjic 7 maçta ise sarı kart gördü.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş açıkladı! Transfer görüşmeleri başladı
Habere Git

Kariyerinde 41 kez gol sevinci yaşadı

25 yaşındaki Saponjic, kariyeri boyunca 206 maça çıktı. Santrfor pozisyonunda forma giyen oyuncu, 41 kez gol sevinci yaşadı. Sırp futbolcu 15 defa da asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler