Eski avukatı Fatih Terim'i yalanladı!

Akın Ungan
24.11.2023 - 16:58 | Son Güncellenme: 29.11.2023 - 13:33

Dolandırıcılık iddiaları üzerine başlatılan soruşturmada Seçil Erzan'ın eski nişanlısı, Fatih Terim'in de eski avukatı olan Candaş Gürol'un ifadesi ortaya çıktı.

Eski avukatı Fatih Terim'i yalanladı!

Özel bir bankanın müdürlüğünü yapan Seçil Erzan'ın, Galatasaray'ın efsane hocası Fatih Terim başta olmak üzere, Arda Turan, Selçuk İnan, Fernando Muslera, Semih Kaya ve Emre Çolak gibi birçok ismi dolandırdığı iddia edildi. Bu iddia üzerine başlatılan soruşturmada Fatih Terim'in eski avukatı, aynı zamanda Seçil Erzan'ın eski nişanlısı Candaş Gürol'un ifadesi ortaya çıktı.

"Fatih Terim bana, Seçil Erzan’ın bahsettiği fona para yatırdığını söyledi"

Halk TV'nin haberine göre Gürol, "Evine gittiğimde Fatih Terim bana, kendisinin de Seçil Erzan’ın bahsettiği fona para yatırdığını söyledi. Bununla birlikte o sıra Buse Terim, Terim Arıcan, Volkan Bahçekapılı da aynı fona para yatırdığını söyledi" dedi.

"Fatih Hoca’ya kırıldım"

Gürol, "Ben bu ailenin (Terim Ailesi) avukatı olmama rağmen hiçbiri bana bu durumdan bahsetmedi. Bu hususu söylememelerinden dolayı Fatih Hoca’ya kırıldım" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Fatih Terim'in Seçil Erzan davasında ifadesi ortaya çıktı: 3 milyon Dolar'ım gönderilmedi
Habere Git

Terim, "Uzaktan yakından alakam yok" demişti

Fatih Terim, ortaya çıkan ifadesinde, "Ben uzun yıldır teknik direktörlük yaptım. Son 1 yıldır dinleniyorum. Seçil Erzan ile yaklaşık 5-6 yıldır tanışmaktayım. Hatırladığım kadarıyla 11 yıldır da Denizbank müşterisiyim. Ben yoğunluğumdan dolayı takip edemiyorum bankaya hiç gitmedim. Dosyadaki fon ile uzaktan yakından alakam yok. Bu fon için kimse benden para istemedi. Bu fon için Seçil Erzan'a hiç para vermedim" demişti.

Buse Terim'in ifadesi ortaya çıktı

Öte yandan Fatih Terim'in kızı Buse Terim de Seçil Erzan tarafından dolandırıldığını ifade etti. Kuzeni Terim Arıcan'ın tavsiyesiyle başka bankadaki 3 milyon 600 bin lirasını çekip 190 bin Dolar'a çevirdiğini anlatan Buse Terim, Terim bana akabinde parayı Seçil Erzan'ın görev yaptığı Levent Denizbank Şubesi'ne giderek bizzat odasında teslim ettiğini söyledi. Hatta Terim bana parayı teslim ettiği sırada Nazlıcan isimli bir kadının odada olduğunu ve bu parayı Seçil'in Nazlıcan ile birlikte hazineye giderek teslim edeceklerini söylemiş" dedi.

"190 bin dolar param geri verilmemiştir"

Buse Terim, "Bu olayda 190 bin Dolar param Seçil Erzan tarafından alınarak geri verilmemiştir. Şahsıma ya da kuzenim Terim'e bir belge de verilmemiştir" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler