Eski başkandan olay sözler! "Tarihin en aptal taraftarları"

Ali Bozkurt
12.11.2021 - 22:02 | Son Güncellenme: 12.11.2021 - 22:13

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Sporting'in eski başkanı Bruno Carvalho, Portekiz ekibinin taraftarları için ağır sözler söyledi. 'Tarihin en aptal taraftarları...''

Eski başkandan olay sözler! "Tarihin en aptal taraftarları"

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Sporting'in eski başkanı Bruno Carvalho, Portekiz ekibinin taraftarları için söylediği sözler gündeme oturdu. Carvalho 2013'te Sporting'in başkanlığına geldi ve 2018'de yaşanan şiddet olaylarından sonra görevden ayrılmıştı. İşte tüm detaylar...

"Tarihin en aptal taraftarları''


Eski başkan Bruno Carvalho üç yıl önce yaşanan olaylarla ilgili Twitter hesabından paylaşımda bulundu ve taraftarlara ağır sözler söyledi. Carvalho, attığı paylaşımda, "Futbol tarihinin en aptal taraftarları olduklarını kanıtladılar. Haksız, manipüle edilebilir, hiçbir şeyi hak etmeyen ve aşağılıklar. Kulübüme hizmet etmekten gurur duyuyorum. Bir grup aptalı yönetmiş olmanın da utancını yaşıyorum." ifadelerini kullandı.

Sporting taraftarları tesisleri basmıştı

Portekiz Premier Ligi'nin son 2 haftasında 5 puan kaybederek Şampiyonlar Ligi şansını yitiren Sporting Lizbon'da taraftarlar antrenman tesisini bastı. Öfkeli Sporting Lizbon taraftarları iddiaya göre teknik direktör Jorge Jesus ile birlikte Bas Dost, Acuna, Rui Patrício, William Carvalho ve Rodrigo Battaglia'ya saldırdı.

Bas Dost'un başından yaraladığı belirtilirken Hollandalı futbolcunun fotoğrafları sosyal medyada büyük yankı buldu. Sporting'den yapılan ilk açıklama ise, "Sporting bu değil, bu olamaz. Bunu yapanların cezalandırılması için her şeyi yapacağız." şeklinde oldu.

FUTBOLCULAR MAÇA ÇIKMADI

Sporting Lizbon'da saldırıya uğrayan futbolcular 20 Mayıs Pazar günü Desportivo Aves ile oynanacak kupa maçına çıkmak istemediklerini açıklamıştı.

 

Olayların ardından eski başkan Bruno Carvalho gözaltına alınmıştı.
 

Senin için hazırladığımız haberler