Eski basketbolcu Kerem Tunçeri fena ifşalandı

20.04.2020 - 16:22 | Son Güncellenme: 20.04.2020 - 16:28

Eski basketbolcu Kerem Tunçeri fena ifşalandı

Eski basketbolcu Kerem Tunçeri'nin güzel oyuncu Aslı Enver ile ile aşk iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Dört yıllık ilişkisini kısa bir süre önce bitiren Aslı Enver, gönlünü eski basketbolcu Kerem Tunçeri’ye kaptırdı.

Kanal D ekranlarından yayınlanan '2. Sayfa' programında 2020’nin aşk bombası patlatıldı. Yaklaşık bir aydır birlikte olan Aslı Enver ve Kerem Tunçeri'nin ilişkilerini uzakta yaşamayı tercih ettikleri iddia edildi. İkili, ortak bir arkadaşları sayesinde yaklaşık bir ay önce tanıştı.

Corona virüs salgını sonrası ayrı kalan ikili telefon üzerinden ilişkilerini yürütmeye devam ediyor. Karantina süreci boyunca birbirlerini sürekli arayan ikili şimdilik ilişkilerinin duyulmasını istemiyor.

Aslı Enver karantina günlerini ailesinin yanında, Tunçeri de kendi evinde geçiriyor. Kerem Tunçeri ve Aslı Enver'in aşk iddiaları üzerine eski sporcunun attığı iddia edilen mesajlar gündeme geldi.

Tunçeri ile sosyal medya üzerinden mesajlaştığını iddia eden 3 kadının arka arkaya yaptıkları paylaşımlar bir anda olay oldu. İddialara göre Kerem Tunçeri'nin sosyal medyayı aktif olarak kullanan bu 3 kadın ile Instagram üzerinden mesajlaştıkları ortaya atıldı.

İLK İSİM BEREN GÜNEY

Instagram'da Beren Güney ismiyle yer alan bir kullanıcı Kerem Tunçeri'nin kendisine attığı mesajları ifşa etti.

İKİNCİ İSİM MODEL ECEM

İlk paylaşımın ardından bu kez model olduğu öğrenilen Ecem isimli bir kullanıcı da Kerem Tunçeri ile Instagram'da bu yazışmaları gerçekleştirdiğini takipçilerine duyurdu.

3. İSİM ELİF ŞEN

İki kadının paylaşımları sosyal medyada bir anda gündeme oturduktan sonra ise bu kez 3. bir isim ortaya çıktı...

TAKİPÇİLERİNE DUYURDU

Elif Şen isimli kadın kendisinin Kerem Tunçeri'den aldığı mesajlar ve karşılıklı mesajlaşmalarını takipçilerine duyurdu.

SOSYAL MEDYA SALLANDI

3. ismin de ortaya çıkmasından sonra sosyal medyada bir anda Kerem Tunçeri'nin ismi en çok arananlar listesine girdi.

LİSTE KABARIK

Doğruluğu henüz kanıtlanmayan paylaşımlar twitter ve Instagram üzerinde büyük dikkat çekiyor. Daha önce de bir çok sporcu ile yazışmalarını ifşa eden güzeller isimlerini bu şekilde fazlasıyla duyurmuştu. (Skorer)

Kerem Tunçeri: "Siber saldırılara izin vermeyeceğim"

Kerem Tunçeri, "Adımı kullanarak manipülatif iddia ve paylaşımlarda bulunan kişilere yönelik; vicdana ve iyi niyete en fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde tüm haklarımı koruyacağımı, siber saldırılara izin vermeyeceğimi ve ilgililer hakkında soruşturma başlatacağımı bildiririm" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler