Eski Beşiktaşlı Marcelo’ya Liverpool’dan teklif

22.02.2021 - 16:59 | Son Güncellenme: 22.02.2021 - 17:02

Son dakika haberleri… Beşiktaş’tan transfer olduğu Olympique Lyon’da başarılı performansıyla dikkat çeken Marcelo Guedes, devre arası Liverpool’dan teklif aldığını açıkladı. İşte ayrıntılar…

Eski Beşiktaşlı Marcelo’ya Liverpool’dan teklif

Beşiktaş formasını 2016-17 yıllarında giyen Marcelo Guedes’in Liverpool’un kapısından döndüğü ortaya çıktı. Brezilyalı futbolcu, devre arasında İngiliz devinden teklif aldığı söylentilerine açıklık getirdi. Fransız basınına konuşan oyuncu, “Menajerim Liverpool ile görüştü ama burada kendimi iyi hissediyorum” dedi.

Lyon ile şampiyonluk istiyor

Sezon sonunda sözleşmesinin biteceği Lyon'da kalmak adına bu teklifi reddettiğini açıklayan Marcelo, "Umarım sözleşme konusunda yakında bir çözüm buluruz. Burada kendimi iyi hissediyorum. Lyon'a daha fazlasını verebileceğini düşünüyorum. Zamanla da bir çözüm bulacağımızı umuyorum. Hayalim Lyon ile bir şampiyonluk yaşamak" ifadelerini kullandı.

Liverpool Ozan Kabak'ı almıştı

Savunmada kriz yaşayan ve Marcelo’ya teklif götürdüğü ortaya çıkan Liverpool, devre arasında milli futbolcumuz Ozan Kabak ile Ben Davies’i kadrosuna katmıştı.

33 yaşındaki Beşiktaş’ın eski stoperi Marcelo, bu sezon Lyon’da 24 karşılaşmaya çıkarken başarılı performansını 2 de golle süsledi. 

Senin için hazırladığımız haberler