Eski Beşiktaşlı Stefan Kuntz’un adı, Almanya Milli Takımı ile anılıyor!

14.03.2021 - 14:24 | Son Güncellenme: 14.03.2021 - 14:28

Joachim Löw’ün, Almanya Milli Takımı’nı bırakacağını açıklamasının ardından, dünya basınında, Löw’ün halefinin kimler olacağı konusunda çeşitli iddialar ortaya atılmaya başladı. Son iddia ise, futbol oynadığı yıllarda bir dönem Beşiktaş’ın da formasını giyen Stefan Kuntz. Alman basını, Kuntz’un takımın başına geçebilecek antrenörlerden biri olduğunu öne sürüyor. İşte detaylar…

Eski Beşiktaşlı Stefan Kuntz’un adı, Almanya Milli Takımı ile anılıyor!

Joachim Löw, Almanya Milli Takımı’ndaki görevinden ayrılacağını açıkladıktan sonra, yeni teknik direktör adayları hakkında dünya basınında çeşitli iddialar ortaya atılmaya devam ediyor.

Fanatik Gazetesi’nin, Alman basınına dayandırdığı haberine göre, iddia edilen adaylar arasında, Jürgen Klopp, Lotthar Matthaus, Arsene Wenger, Hansi Flick, Ralf Rangnick ve Christian Streich gibi teknik adamlar yer alıyor. Bunun yanı sıra, bir de yolu ülkemizden geçmiş olan bir ismin de adı anılmaya başlandı.

Futbolculuk döneminde, 1995-1996 yılları arasında Beşiktaş forması giyen ve 1996 yılında Almanya Milli Takımı ile Avrupa Şampiyonası’nı kazanan Stefan Kuntz’un ismi de, Almanya Milli Takımı Teknik Direktörlüğü için konuşulmaya devam ediyor.

2016 yılından beri Almanya U21 Milli Takımı’nın başında bulunan Kuntz, Borussia Neunkirchen, Karlsruhe, SV Waldhof Mannheim ve Rot Weiss Ahlen gibi takımları çalıştırdı. Ayrıca 58 yaşındaki teknik adam, TuS Koblenz ve VfL Bochum takımlarında sportif müdür olarak görev alırken, 1.FC Kaiserslautern takımında yönetim kurulu başkanlığı ve DFL (Alman Futbol Ligi) yönetim kurulu üyeliği görevlerinde bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler