Nilüfer Belediye FK'da Yeni Hoca Batalla | Transfer Haberleri

Orhan Gülek
12.07.2023 - 20:21 | Son Güncellenme: 13.07.2023 - 00:07

Son dakika transfer haberleri... Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekibi Nilüfer Belediye FK, teknik direktörlük görevine Pablo Martin Batalla'yı getirdi. İşte detaylar

Nilüfer Belediye FK'da Yeni Hoca Batalla | Transfer Haberleri

AJANSSPOR - HABER

Bursaspor’un yaşayan efsanesi Pablo Martin Batalla Bursa’ya geri döndü. Arjantinli krampon Bölgesel Amatör Lig Takımları’ndan Nilüfer Belediyespor’la sözleşme imzaladı.

Batalla, Türk vatandaşlığına geçmişti

İmza törenine Pablo Martin Batalla ve kulüp başkanı Tamer İşler katıldı. Pablo Martin Batalla yeniden Bursa’da olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Türk vatandaşlığına geçen Pablo Martin Batalla’nın amatör ligde teknik direktör olarak çalışmasında bir engel bulunmuyor.

Batalla: "Bursa'yı ikinci evim olarak görüyorum"

Batalla'nın imza törenindeki konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"İkinci yuvam olarak gördüğüm şehre geldim. Potansiyeli olan bir kulüp ve fırsat verdikleri için teşekkür ediyorum. Bursa'yı ikinci evim olarak görüyorum. İkiz babası oldum ve ailemi başka bir yere götürmek istemiyordum. Burada olduğum için mutluyum. Bursaspor ile ilgili fazla konuşmama gerek yok. Ben sevgimi ve saygımı söylemlerle değil hareketlerimle gösterdiğimi düşünüyorum. Bursaspor için en iyisini diliyorum. Ben oyunculuğumda da uzun planlar yapmadım. Anın tadını çıkarmaya çalıştım. Bu kulübün de ciddi hedefleri var öncellikle iyi bir başlangıç yapmamız gerekiyor."

İlgini Çekebilir
Bursaspor, Deniz Aydın'la yola devam dedi
Habere Git

Bursaspor ile şampiyonluk kazanmıştı

Bursaspor takımının efsane futbolcularından olan Batalla, 2009-10 sezonunda Bursaspor ile Süper Lig şampiyonu olma başarısı da göstermişti.

Senin için hazırladığımız haberler