Eski Bursasporlu Scott Carson Devler Ligi'ne damga vurdu

10.03.2022 - 10:51 | Son Güncellenme: 10.03.2022 - 11:01

Şampiyonlar Ligi Son 16 Turunda, Manchester City ile Sporting arasında rövanş maçına City forması giyen eski Bursasporlu Scott Carson damga vurdu. İşte detaylar...

Eski Bursasporlu Scott Carson Devler Ligi'ne damga vurdu

İngiliz devi Manchester City, Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Portekiz temsilcisi Sporting'i ağırladı. Golsüz eşitlikle sona eren mücadelenin ardından, yıldızlar topluluğu Manchester City ilk maçta elde ettiği 5-0'lık galibiyetin avantajıyla ismini çeyrek finale yazdırdı. 

Scott Carson maça damga vurdu

Mücadeleye damga vuran isim ise Scott Carson oldu. Ülkemizde bir dönem Bursaspor forması giyen 36 yaşındaki İngiliz kaleci Scott Carson, Manchester City'de 73. dakikada Ederson'un yerine kaleyi devraldı. 

Önemli kurtarışlar yaptı

Tecrübeli file bekçisi oyuna girdikten sonra önemli kurtarışlara da imza atmayı başardı. Carson yaşadığı kısa süreli sakatlıkla da City taraftarlarını korkuttu.

İlgini Çekebilir
Ne Messi ne Neymar ne Mbappe! Benzema'nın gecesi
Habere Git

Paulinho'ya izin vermedi

Maçın en kritik dakikasında da tecrübeli eldiven sahneye çıktı. Dakikalar 75'i gösterdiğinde Sporting'de savunma arkasına sarkan Paulinho kaleci ile karşı karşıya kaldı. Paulinho'nun şutunda kaleci Carson gole izin vermedi.

Senin için hazırladığımız haberler