Fenerbahçe Beko - Olympiakos: 71-72 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

03.05.2023 - 22:23 | Son Güncellenme: 04.05.2023 - 00:02

THY EuroLeague'de Fenerbahçe Beko, Olympiakos ile karşılaştı. Sarı-Lacivertliler, İstanbul'da 72-71 kaybetti, seride 2-1 geriye düştü. Maç sonucu, yazılı özet.

Fenerbahçe Beko - Olympiakos: 71-72 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

AJANSSPOR HABER

Turkish Airlines EuroLeague'de play-off heyecanı devam ediyor. Temsilcimiz Fenerbahçe Beko, play-off turu 3. maçında Olympiakos ile karşı karşıya geldi. Kadıköy'de oynanan zorlu mücadeleyi Sarı-Lacivertliler, Sloukas'ın attığı son saniye basketiyle 72-71 kaybetti.

Fener, seride geriye düştü

Normal sezonu zirvede bitiren Olympiakos, 8. sırada tamamlayan Fenerbahçe Beko'ya karşı ev sahibi avantajıyla play-off turuna başladı. Yunanistan temsilcisi evinde oynadığı ilk maçı kazanırken, Fenerbahçe Beko deplasmanda oynadığı ikinci maçta Olympiakos'a izin vermedi. Sarı-Lacivertliler Yunanistan'dan 1-1'lik eşitlikle döndü.

Taraftar gücünü arkasına alan Fenerbahçe Beko, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynadığı ilk maça iyi başladı fakat sonunu getiremedi. Sarı-Lacivertli takım seride 2-1 geriye düştü. Bir sonraki maçı da İstanbul'da oynayacak olan temsilcimiz, buradan alacağı bir galibiyetle turu Yunanistan'a taşımak isteyecek.

İlgini Çekebilir
Sivas'ta golsüz gece! Fener bileti Kadıköy'de arayacak
Habere Git

Calathes - Dorsey iş birliği

Fenerbahçe Beko ile Olympiakos arasındaki zorlu mücadelenin öne çıkan isimleri Nick Calathes ile Tyler Dorsey oldu. Calathes maçı 10 sayı, 6 asistle tamamlarken, Dorsey ise 21 sayı kaydederek takımın en skoreri oldu.

Sloukas'dan son saniye basketi

Fenerbahçe Beko'nun eski basketbolcusu Kostas Sloukas, Sarı-Lacivertliler'i yıkan isim oldu. Sloukas, maçın bitimine 3 saniye kala sahneye çıkarak, kenardan aldığı topu zaman kaybetmeden potaya gönderdi. Sloukas, üçlük çizgisi gerisinden attığı şutta isabeti buldu ve top havadayken süre sona erdi.

Periyot sonuçları

1. Periyot: Fenerbahçe Beko 21-15 Olympiakos

2 Periyot: Fenerbahçe Beko 35-38 Olympiakos

3. Periyot: Fenerbahçe Beko 51-45 Olympiakos

4. Periyot: Fenerbahçe Beko 71-72 Olympiakos

İlgini Çekebilir
İspanya'da Türk Telekom'a çirkin muamele! Hoca hastanelik oldu...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler