Diego Simeone, Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan'ı ziyaret etti

Orhan Gülek
13.10.2023 - 14:20 | Son Güncellenme: 13.10.2023 - 14:30

Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan'ı ve kulübü ziyaret etti. İşte tüm detaylar...

Diego Simeone, Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan'ı ziyaret etti

AJANSSPOR - HABER

İspanya La Liga ekiplerinden Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, eski öğrencisi Arda Turan'ın çalıştırdığı Eyüpspor'u yakından takip etti.

Diego Simeone, Eyüpspor tesislerinde!

TFF 1 Lig lideri Eyüpspor'u Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone ziyaret etti. Eski futbolcusu Arda Turan'ı ziyaret eden Simeone, sabah yapılan idmanı yakından takip ederek tesislerde zaman geçirdi.

Arda Turan'dan Diego Simeone'ye teşekkür

Özel anları sosyal medya hesabından paylaşan Arda Turan, Arjantinli hocaya teşekkür ederek mesaj yayınladı:

"Sahadaki çözümleriyle, taktikleriyle bir deha olan Mister Simeone bugünkü ziyaretiyle, kalbinin de ne kadar özel olduğunu bir kez daha gösterdi. Seni seviyorum Mister, seni her zaman sevdim, hep de seveceğim. Çok teşekkür ederim. Hayatımın sonuna kadar hatırlayacağım bu özel an için, dostluğumuz için."

İlgini Çekebilir
Arda Turan'ın Eyüpspor'una Tuncay Şanlı'nın Sakaryaspor'u 'dur' dedi
Habere Git

Arda Turan'ın Simeone ile çalıştığı dönem

Arda Turan, 2011-2015 yıllarında Atletico Madrid'de oynamış ve teknik direktör Simeone ile bir lig şampiyonluğu, bir Kral Kupası, bir de İspanya Süper Kupası kazanmıştı.

Simeone, Arda Turan'ın boşluğunu dolduramamıştı

2015 yılında Arda Turan'ın Atletico Madrid'den ayrılarak Barcelona'ya transferi Milli futbolcuya yaramamıştı. Arda Turan'ın bu kararı sadece kendisini değil Atletico Madrid'i de vurdu. Öyle ki Simeone kimi transfer ederse etsin Arda Turan'ın boşluğunu doldurmayı başaramadı. Arda Turan, Atletico Madrid'de 178 maç yaparken 22 gol attı, 33 asist yapmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler