Eski F1 pilotu Eddie Irvine 'rüya' evini satışa çıkardı

26.03.2018 - 18:06 | Son Güncellenme: 26.03.2018 - 18:06

Eski F1 pilotu Eddie Irvine 'rüya' evini satışa çıkardı
Eski F1 pilotu Eddie Irvine, Miami'de deniz kenarında bulunan evini satışa çıkardı. Rüya malikanesini elden çıkaracak olan eski motorsporcu, büyük harcamlar yaptığı mülkünden 12 milyon sterlin kâr elde etmeyi bekliyor. Evde ise yok yok! İşte detaylar...
52 yaşındaki eski pilot evini 24 milyon Euro'ya satışa çıkardı. 970.65 metrekare olan ev denize nâzır. Casa Ischia isimli evin iskelesi 130 feet uzunlunda bir yata limanlık yapabiliyor. Evde 7 yatak odası, 7 tuvalet, bir sinema salonu, bir şarap mahzeni var.
ADASINDA KÖPEKBALIĞI SALDIRDIIrvine'in 2010 yılında Bahamalar'da gizli bir ada aldığı da biliniyor. Burada ahşap bir evi bulunan ünlü sporcunun ölümden dönmüşlüğü var. Irvine 4 yıl önce dalış yaptığı sırada köpekbalığının saldırısına uğruyor. Irvine o anları böyle anlatıyor: Kafamı çevirdiğimde onu gördüm, o an benim için çok zordu. Elimdeki zıpkınla onu vurdum ve kaçtı. Onun yaşam alanına girmiştim. Akşam üstüydü, o yüzden bunu hak etmiştim.

Kumsalı, havuzu, dışarıya açık mutfağı bulunan süper lüks evin dekorasyonu için Irvine'nin 8 milyon Euro masraf yaptığı belirtiliyor. Emekli sporcunun ayrıca İrlanda'nın başkenti Dublin'de bir barı var.Ferrari ve Jaguar adına yarışan Irvine, 2002'de pilotluğu bıraktı. Bu süre zarfında 4 Grand Prix kazandı.

Spor Arena

İşte Miami'deki eşsiz evden kareler...

Eski F1 pilotu Eddie Irvine, Miami'deki rüya evini 24 milyon Euro'dan satışa çıkardı.

Senin için hazırladığımız haberler