Eski Fenerbahçe ve Galatasaray yıldızı Premier Lig devine antrenör oldu!

21.07.2024 - 11:10 | Son Güncellenme: 21.07.2024 - 11:21

Bir dönem ülkemizde Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da formasını giyen İngiliz asıllı eski Türk futbolcu Colin Kazım-Richards, Premier Lig devine antrenör oldu. Detaylar...

Eski Fenerbahçe ve Galatasaray yıldızı Premier Lig devine antrenör oldu!

AJANSSPOR - HABER

Son olarak Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük'ün formasını giyen ve bu yaz futbolculuk kariyerine nokta koyan eski Türk Milli futbolcu Colin Kazım-Richards, bu kez antrenör olarak İngiltere yolcusu.

Antrenörlük görevini duyurdu

Colin Kazım-Richards, resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla, Arsenal Akademisi'nde antrenör olarak görev alacağını duyurdu.

"Benim için onurdur"

Kazım Kazım, müjdeli haberi şu sözlerle paylaştı: "Resmi olarak Arsenal Akademisi'nin bir parçası olduğumu duyurmaktan mutluluk duyuyorum. Mükemmelliğe ve gelişime olan bağlılığıyla tanınan bir kulübün parçası olmak benim için bir onurdur."

Türkiye'ye Fenerbahçe ile adım attı

Colin Kazım, 2007-2011 yılları arasında Fenerbahçe'de forma giydi. Sarı-Lacivertliler ile 104 maça çıkan Kazım Kazım, 11 gol ve 7 asiste imza attı.

Galatasaray'ın yolunu tuttu

Daha sonra bir diğer Süper Lig devi Galatasaray'ın yolunu tutan yıldız isim, burada da 35 maçta sahaya çıktı ve 7 kez ağları havalandırırken 10 da asist yapmayı başardı.

Türk vatandaşı oldu

Ülkemizde forma giydiği dönemde Türk vatandaşlığına geçirilen Colin Kazım-Richards, 37 kez Milli Takım formasını sırtına geçirdi ve 2 gol kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler