Eski Fenerbahçe yöneticisi Rumen kulübüne sponsor oluyor

07.12.2020 - 17:06 | Son Güncellenme: 07.12.2020 - 17:15

Son dakika haberleri.... TFF Süper Lig ekiplerinden eski Fenerbahçeli yönetici Abdullah Kiğılı'nın, Romanya Ligi takımlarından Dinamo Bükreş'e sponsor olacağı daha sonra ise kulübü satın alacağı belirtildi. Detaylar haberimizde...

Eski Fenerbahçe yöneticisi Rumen kulübüne sponsor oluyor

İsa KETHÜDA - DIŞ HABER

Eski Fenerbahçeli yönetici ve iş adamı Abdullah Kiğılı'nin, Romanya Ligi ekiplerinden Dinamo Bükreş'e sponsor olacağı ve daha sonra takımı satın alacağı iddia edildi.

Görüşme bugün

Rumen medyasında yer alan haberlere göre; Ekim ayında Dinamo kulübünde pazarlama müdürü olarak göreve başlayan 49 yaşındaki Radu Birlica'nın bugün saat 14:00'te ünlü iş adamı Abdullah Kiğılı ile bir görüşme yapacağı belirtildi. 

Daha önce de görev yapmıştı

Mart 2013 - Haziran 2014 tarihleri arasında da kırmızı-beyazlı kulüp için çalışan ve satış direktörü olarak görev yapan Birlica, ilk aşamada Türk iş adamı ile sponsorluk anlaşması imzalayacak.

Takımı satın alması gündemde

Haberde, sponsor olacak olan Abdullah Kiğılı'nın daha sonra da kulübü devralacağı belirtildi.

"Bugün Doğu Avrupa temsilcisi ile tekrar görüşeceğim"

Konuyla ilgili Pro Sport'a konuşan Birlica, "Fenerbahçe kulübünün yönetim kurulundaydı. Abdullah Kiğılı güçlü bir Türk iş adamıdır. Türkiye'de çok sayıda hazır giyim mağazası var. Avrupa çapında da birkaç yüz mağazası var. Bugün Doğu Avrupa temsilcisi ile tekrar görüşeceğim. 

"Herkes ne olacağını görmek için bekliyor"

Önümüzdeki dönemde işler düzelecek diye umuyorum. Toplantıyı saat 14:00 olarak planladık ve herkes ne olacağını görmek için bekliyor" diyerek sözlerini tamamladı. 

Dinamo 12. sırada

Öte yandan Dinamo Bükreş kulübü, Romanya Ligi'nde 12 hafta sonunda 3 galibiyet 3 beraberlik ve 6 mağlubiyetle 12 puan topladı ve 12. sırada yer aldı. 

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler