Eski Fenerbahçeli Emenike'ye büyük şok! Kadro dışı mı kaldı...

16.12.2017 - 12:21 | Son Güncellenme: 16.12.2017 - 12:21

Sezon başında Fenerbahçe’den ayrılıp Yunan ekibi Olympiakos’un yolunu tutan Emmanuel Emenike’ye büyük şok.

Fenerbahçe’de bir türlü beklentileri karşılayamadıktan sonra bu sezon başında yaklaşık 2.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Olympiakos’a transfer olan Emenike, Yunanistan’da zor günler geçiriyor.

Ve Emenike kadro dışı bırakıldı!

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada paylaştığı mesajla evinde dahi güvende olmadığını belirten Nijeryalı golcü şimdi de kadro dışı kalmanın şokunu yaşıyor.

Yunan basınında yer alan habere göre 30 yaşındaki oyuncu sakatlığı olmamasına rağmen Perşembe gününden itibaren idmanları tek başına özel bir antrenör eşliğinde gerçekleştiriyor.

Yeni adresi Rusya mı olacak?

Devre arasında Pire ekibinden ayrılmayı planlayan Emenike’nin yeni adresi Rusya olabilir. İddiaya göre CSKA Moskova bu transfer için girişimlere başladı.

Avrupa kariyerine Kardemir Karabükspor’da başladıktan sonra Fenerbahçe, Spartak Moskova, Al Ain, West Ham United ve Olympiakos formaları giyen yıldız oyuncu ikinci Rusya macerasına hazırlanıyor.

Emenike'nin bu sezonki performansı!

Bu sezon Olympiakos formasıyla toplam 10 resmi maçta 510 dakika süre alan 3’ü kupada 1’i Şampiyonlar Ligi elemelerinde olmak üzere 4 gol kaydetti.

Emenike son olarak 28 Ekim’de Panathinaikos’a 1-0 kaybettikleri maçta süre almıştı.  

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler