Eski Fenerbahçeli Galatasaray'ın transfer listesinde!

10.10.2021 - 10:49 | Son Güncellenme: 10.10.2021 - 21:56

Galatasaray, Yedlin ile yolları ayıracak. Fenerbahçe'nin altyapısından yetişen Ramazan Civelek, Galatasaray'ın transfer listesinde.

Eski Fenerbahçeli Galatasaray'ın transfer listesinde!

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı-kırmızılılar, beklentilerin altında kalan DeAndre Yedlin'in alternatifini Türkiye'de buldu. Detaylar haberde...

Ramazan Civelek, Galatasaray'ın gündeminde

Sabah'ın haberine göre; Kaan Ayhan ya da Mert Müldür gibi isimleri listesinde tutan Galatasaray Kayserispor forması giyen Ramazan Civelek'in peşinde.

3 mevkide oynayabiliyor

Kayserispor'un Karagümrük'ten 220 bin Euro ödeyerek kadrosuna kattığı sağ beke Fatih Terim'in de onay verdiği belirtildi. Civelek, sağ bek dışında sağ açık ve sol açıkta da oynayabiliyor. 

İlk kez formayı Vitor Pereira vermişti

Ramazan 15 yaşında Fenerbahçe altyapısında futbola başladı. A takımında bir lig maçında kendisine ilk kez formayı ise 2016 yılında Vitor Pereira verdi.

Tecrübeli teknik adam 2015- 16 sezonun 33'üncü haftasında G.Birliği ile oynanan maçta Ramazan'ı sakatlanan Volkan Şen'in yerine oyuna sürmüştü. 

Sezon başında Kayserispor'a gitti

O dönemde Pereira'nın favorisi olan gençlerden birisi olarak dikkat çekiyordu. Ramazan daha sonra Gaziantep BB, Sakarya ve Karagümrük'e kiralandı. Geçen sezon İstanbul ekibinde başarılı oldu. Sezon başında Kayserispor'a gitti.

Ramazan Civelek'in performansı nasıl?

Fenerbahçe altyapısından çıkan, Gaziantep BB, Sakarya, Karagümrük ve Kayserispor formaları giyen Ramazan Civelek, kariyeri boyunca çıktığı 163 maçta 17 gol atıp, 11 de asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler