Eski Fenerbahçeli Simon Kjaer'den üzücü haber

03.12.2021 - 16:59 | Son Güncellenme: 03.12.2021 - 17:04

Kariyerini Milan'da sürdüren Fenerbahçe'nin eski stoperi Simon Kjaer, dizinden yaşadığı sakatlık sonucu sezonu kapattı. Detaylar haberimizde...

Eski Fenerbahçeli Simon Kjaer'den üzücü haber

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Serie A’da çok iyi bir sezon geçiren ve Napoli’nin 1 puan arkasında zirve mücadelesi yapan Milan’a kötü haber geldi. Kırmızı-siyahlıların hafta arası Genoa ile deplasmanında oynadığı maçta Simon Kjaer sakatlanmıştı.

Kjaer 6 ay futbol oynayamayacak

İtalyan basınındaki haberlere göre, dizinden sakatlanan Danimarkalı stoperin durumu ciddi. Kjaer'in yapılan kontrolleri sonrasında en az 6 ay sahalardan uzak kalacağı ve büyük ihtimalle sezonu kapattığı belirtildi. 

Ballon d'Or'a aday oldu

Ayrıca 32 yaşındaki futbolcunun ameliyat olacağı da açıklandı. Simon Kjaer, bu sezon Milan formasıyla 14 resmi maça çıktı. EURO 2020’de Christian Erikssen’in yaşadığı kalp rahatsızlığı sırasında soğukkanlı davranışlarıyla takdir toplayan Kjaer, Ballon d'Or’a da aday gösterilmiş ve 18. olmuştu.

Fenerbahçe'de iz bırakan yabancılardan

Danimarkalı futbolcu, 2015-16 ve 2016-17 sezonlarında Fenerbahçe forması giymiş ve Martin Skrtel ile iyi bir ikili oluşturmuştu. Sarı-lcivertli takım ile toplam 88 karşılaşma oynayan Kjaer, 5 gole imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler