Eski Fenerbahçeli Terzic'ten Sırbistan tepkisi: Bunlar yalan!

07.10.2024 - 20:58 | Son Güncellenme: 07.10.2024 - 21:17

Bir dönem Sultanlar Ligi ekibi Fenerbahçe'yi de çalıştıran Zoran Terzic, Giovanni Guidetti ile yollarını ayıran Sırbistan A Milli Kadın Voleybol Takımı'na döndüğü iddialarını yalanladı.

Eski Fenerbahçeli Terzic'ten Sırbistan tepkisi: Bunlar yalan!

AJANSSPOR - HABER

Rusya Ligi'nde Dinamo Ak-Bars'ın başantrenörlüğünü üstlenen Zoran Terzic'in 2002-2021 döneminde çalıştırdığı Sırbistan ile anlaşmaya vardığı öne sürülmüştü. Terzic bu iddiaları yalanladı.

Terzic, Sırbistan'a döndü iddiası

Tecrübeli Sırp antrenör Zoran Terzic yeni bir iddia ile gündeme geldi. Meridian Sport tarafından aktarılan bilgilerde Terzic'in başantrenörlük için Sırbistan ile anlaşmaya vardığı aktarıldı.

"Sırbistan'ın yeni koçu değilim, bunlar yalan"

Sportklup tarafından aktarılan yeni bilgilerde ise Zoran Terzic'in, Sırbistan ile anlaşmaya vardığı iddialarını yalanladığı belirtildi. Terzic açıklamalarında Sırbistan iddiaları için şunları söyledi: "Sırbistan'ın yeni koçu değilim, bunlar yalan. Belki bir gün geri dönerim, göreceğiz?! Sırbistan'a özel zorunluluklar nedeniyle geldim ve her geldiğimde federasyondan insanları da görmeye çalışırım. Orada 20 yıl geçirdim ve çeşitli konular hakkında konuşmamız normal, bu sefer her şeyi konuştuk. Ve yeni koç hakkında; eğer bu konuda bir anlaşmaya varabilirsek, eminim ki hem federasyon hem de ben çok hızlı tepki vereceğiz ve bunu herkese anlatacağız."

İlgini Çekebilir
Guidetti’nin yerine Fenerbahçe efsanesi göreve getirildi
Habere Git


Senin için hazırladığımız haberler