Eski Fenerbahçeli yıldızın hedefi Avrupa şampiyonluğu!

02.09.2024 - 17:25 | Son Güncellenme: 02.09.2024 - 17:29

EuroLeague’deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko’dan ayrılıp Monaco’ya transfer olan Georgios Papagiannis önemli açıklamalara imza attı.

Eski Fenerbahçeli yıldızın hedefi Avrupa şampiyonluğu!

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague ekibi AS Monaco’nun Fenerbahçe Beko’dan transfer ettiği Georgios Papagiannis önemli açıklamalara imza attı.

"Hedefimiz şampiyonluğa ulaşmak"

Kulübün YouTube kanalına konuşan Yunan pivot ,"Monaco’yu izliyordum, EuroLeague’e geldikleri ilk günden bu yana üst sıralarda yer alıyorlar. Geçtiğimiz sezon Final Four’u tek maçla kaçırdılar, iki sezon öncesinde ise Kaunas’taki Final Four’a kalmayı başardılar. Bu yıl ise hedefimiz önce Final Four’a gitmek, ardından da kupayı kazanmak olacak. Tabii bu benim kişisel hedefim ama kulübün hedefinin de birebir aynı olduğundan eminim." dedi.

“Gelecek yıllarda da başarılı olabilecek bir kadromuz var”

26 yaşındaki oyuncu, kurdukları kadrodan gelecek adına da ümitli olduğunu “Bu yaz çok iyi bir kadro kuruldu, başarılı olabilmek için doğru parçalar bir araya geldi. Sadece bu yıl değil, gelecek yıllarda da başarılı olabilecek bir kadromuz var.” ifadeleriyle belirtti.

İlgini Çekebilir
Eski Fenerbahçeli yeni takımına resitalle başladı!
Habere Git

Fenerbahçe’de beklenmedik ayrıldık

Fenerbahçe ile geçen sezon iki yıllık bir sözleşme imzalayan Georgios Papagiannis, sezon bitimiyle birlikte sürpriz bir şekilde takımdan ayrılıp AS Monaco’nun yolunu tutmuştu.

Fenerbahçe’de 38 EuroLeague maçına çıktı

Geçen sezon Fenerbahçe forması ile 38 EuroLeague maçına çıkan 2.20’lik pivot; 5.6 sayı, 2.7 ribaunt ortalamaları ile mücadele etti.

Senin için hazırladığımız haberler