Tolgay Arslan, Ferdi Kadıoğlu ve İsmail Yüksek'i italya'ya çağırdı

Feride Kara
20.12.2022 - 10:58 | Son Güncellenme: 20.12.2022 - 15:54

Serie A'da Udinese forması giyen Tolgay Arslan Fenerbahçe'nin genç oyuncuları Ferdi Kadıoğlu ve İsmail Yüksek'in İtalya'da forma giyebileceğini söyledi.

Tolgay Arslan, Ferdi Kadıoğlu ve İsmail Yüksek'i italya'ya çağırdı

Bir dönem Fenerbahçe ve Beşiktaş formaları giyen şu anda İtalya Serie A'da Udinese forması giyen Tolgay Arslan önemli açıklamalar yaptı. 

Kim Min Jae'yi çok seviyorlar

Takvim'e konuşah Tolgay Arslan Fenerbahçe'den sezon başında Napoli'ye transfer olan Kim Min Jae için konuşan "Kim, İtalya'da iyi bir hava yakaladı. Napoli'de onu çok seviyorlar." dedi

Hiç düşünmeden İtalya'ya gelsinler

Tolgay Arslan Fenerbahçe'nin genç oyuncular Ferdi Kadıoğlu ve İsmail Yüksek için konuşurken "Ferdi ve İsmail'in yerinde olsam Avrupa'dan teklif geldiğinde teklifi düşünürüm.  Fenerbahçe büyük bir camia. Ama Napoli ve Inter gibi camialardan bahsediyoruz. Eğer teklif varsa hiç düşünmeden İtalya'ya gelsinler" dedi. 
 
 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe transferi resmen duyurdu!
Habere Git

Bırakalım çocuk kendisini bir geliştirsin

Fenerbahçeli Arda Güler için Tolgay, "Arda Güler çok büyük bir yetenek.  Ama Arda'yı rahat bırakmak gerekiyor. Bırakalım çocuk kendisini bir geliştirsin. Böyle bir yeteneğin Türkiye'de olmasına insanlar mutlu olmalı. Onu rahat bırakmak en güzeli olur" şeklinde konuştu.

 
 

 

 
 

Fenerbahçe şampiyon olur

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk favorisini açıklayan Tolgay "Türkiye'de bence favori Fenerbahçe. Jorge Jesus ile birlikte Fenerbahçe iyi bir çıkış yakaladı. Şampiyon olacaklarına inanıyorum" dedi.
 

 
 

Senin için hazırladığımız haberler