Eski Formula 1 pilotundan Toto Wolff ve Max Verstappen yorumu!

Furkan Sönmez
31.03.2024 - 20:30 | Son Güncellenme: 31.03.2024 - 20:41

Formula 1 takımlarından Mercedes, pilot kadrosuna Max Verstappen'i eklemek istiyor ve konuyla ilgili eski F1 pilotu Jacques Villeneuve yorumlarda bulundu.

Eski Formula 1 pilotundan Toto Wolff ve Max Verstappen yorumu!

AJANSSPOR HABER

Formula 1 medyasında yer alan haberlere ve Mercedes takım patronu Toto Wolff'ün demeçlerine göre Mercedes, Red Bull'un 3 kez dünya şampiyonu olan Hollandalı pilotu Max Verstappen'i kadrosuna katmak istiyor. Konuyla ilgili İngiliz medyası Express'e açıklamalarda bulunan Jacques Villeneuve, "Toto Wolff'un Max'i istediğini hayal bile edemiyorum. Bu fikri düşünmesinin tek sebebi Red Bull'u kızdırmak. Onu Mercedes'e katılırken görmüyorum çünkü şampiyon olamıyorlar" dedi.

"Tam bir karmaşa var"

Red Bull'un takım içinde yaşadığı problemlerle ilgili konuşan Villeneuve, "Bu açıklamaları Max'i gerçekten istediği için yapmıyor. Bu daha çok Red Bull'u kızdırmak istemesiyle ilgili. Şu anda hem Red Bull içinde hem de dışında pek çok kişisel şey yaşanıyor. Tam bir karmaşa var" ifadelerini kullandı.

Toto Wolff'ün listesinde

Mercedes takım patronu ve sahibi Toto Wolff, Hollanda basınına yaptığı açıklamada "Yeni pilot için acele etmek istemiyoruz çünkü Max'ın ne yapacağını merak ediyoruz" açıklamasını yaparak Hollandalı pilot için tetikte olduklarını açıkladı. Mercedes, sezon başında Lewis Hamilton'ın Ferrari ile anlaştığını duyurmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler