Serhat Akın, "Daum" dedi!

21.02.2021 - 23:07 | Son Güncellenme: 22.02.2021 - 13:43

Göztepe yenilgisi sonrası, Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Serhat Akın, sosyal medya hesabından Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut'u eleştirerek, takımın başına Daum'u getirilmesi gerektiğini savundu. Detaylar haberimizde...

Serhat Akın, "Daum" dedi!

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe’nin eski futbolcularından Serhat Akın, bugün alınan Göztepe mağlubiyetinden sonra topu teknik direktöre attı. 

Erol Bulut’un Galatasaray maçı sonrasında gönderilmesi gerektiğini iddia eden Akın, kulüpten “Hocamıza güveniyoruz.” açıklamalarına binaen Bulut’un kulüpte kaldığını söyledi. Erol Bulut yerine Alman teknik adam Daum’un getirilmesine dair bir de Daum etiketi paylaşan emekli futbolcu, Fenerbahçe cephesinde ciddi sorunlar olduğuna değindi. 

Akın, “İçeride çok ciddi sorunlar var”

Fenerbahçe’nin Almanya doğumlu eski futbolcusu Serhat Akın, sosyal medya hesabından zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe’nin evinde Göztepe’ye karşı mağlup olmasından hemen sonra paylaşım yapan emekli futbolcu, Bulut’un gönderilmesi gerektiğini yazdı. Akın, aynı paylaşımda Fenerbahçe'de birlikte çalıştığı Alman teknik adam Daum’u da etiketledi. 

2000-2005 yılları arasında Fenerbahçe formasını terleten Akın, Erol Bulut ile yolların ayrılması gerektiğini savunurken, yerine Daum'u önerdi. Akın, paylaşımında "Galatasaray maçından sonra belki yarın geç olabilir dedim! Biz inanıyoruz hocamıza dediler. Ben yine diyorum, yarın çok geç. Bugün #Daum” dedi.

Bulut'un oyuncu değişikliklerini eleştiren Akın, "Bence gördüğüm en anlamsız futbolcu değişiklikleri ya da ben anlamıyorum futboldan. Bir de her çıkan futbolcu trip atıyor, bir şeyler söylüyor. Bence içeride çok ciddi sorunlar var” ifadelerini kullandı. 

Serhat Akın, Alman Karlsruher ekibinde yetiştikten sonra 2000 - 2001 sezonu için Fenerbahçe’ye transfer olmuş; 2000 yılından 2005 yılına kadar Fenerbahçe için 125 maça çıkıp 41 gol atmıştı. Serhat Akın, Fenerbahçe sonrası Anderlecht’teki ilk sezonunda şampiyonluk yaşamış; Avrupa kulüplerinde şampiyonluk yaşayan ilk Türk futbolcu olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler