Galatasaray Eski Başkanı Adnan Polat, TFF Başkanlığı Hakkında Açıklama Yaptı

19.06.2023 - 13:13 | Son Güncellenme: 19.06.2023 - 13:25

Son Dakika Haberleri: Süper Lig ekibi Galatasaray'ın eski başkanı Adnan Polat, kendisine TFF Başkanlığı için teklif geldiğini açıkladı. İşte detaylar...

Galatasaray Eski Başkanı Adnan Polat, TFF Başkanlığı Hakkında Açıklama Yaptı

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekibi Galatasaray'ın eski başkanlarından Adnan Polat, TFF Başkanlığı hakkında açıklamalarda bulundu. Polat, kendisine aday olması için teklif geldiğini duyurdu. Detaylar...

''TFF Başkanı olmam istendi''

343 Digital'e konuşan Adnan Polat, TFF Başkanlığı hakkında açıklamalarda bulundu. Polat, ''Benden TFF Başkanlığına aday olmamı istediler. TFF'nin %70'i bankamatik çalışanı. Hiçbir iş yapmıyorlar, ay sonunda maaş alıyorlar. Ben geldiğimde bunların hepsini kovarım, o yüzden beni istemezler. Bu şartlarda TFF Başkanlığı yapmam.'' dedi.

''Arda Turan, Beşiktaş'a gidecekti''

Galatasaray'ın eski yıldızı Arda Turan'ın Beşiktaş'a gitmesini engellediğini söyleyen Adnan Polat, ''Manisaspor-Fenerbahçe maçını seyrediyorum, Arda diye bir çocuk Fenerbahçe'yi duman etti. Aradım Adnan Sezgin'i 'Bu kim?' dedim, 'Bizim alt yapıdan yetişmiş, beğenmemişler göndermişler' dedi. Aradım İstanbul'a çağırdım. Aramasaydım Arda Turan, Beşiktaş'a gidiyordu.'' dedi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan Cem Uzan iddialarına cevap!
Habere Git

Arda Turan'ın 1 milyon dolara serbest kalabildiğini belirten Adnan Polat, "Hemen kontratını yeniledik, 22 yaşında kaptan yaptım ben onu. Arda, ilk zamanlarında benim gözetimim altındaydı. Derdi ki 'Başkanım ben kız arkadaşımla nereye gideyim', ben de ona 'En iyi yerlere götür' derdim, ardından 'Ya çekerlerse' derdi, ben 'Rahat ol' diyordum. İspanya'da başlangıçta iyiydi ama sonrasında yalnız kaldı." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler