Levent Şahin, İskenderunspor'u Yarı Finale Götürüyor!

Ali Bozkurt
12.05.2023 - 19:09 | Son Güncellenme: 12.05.2023 - 19:21

Bir dönem Fatih Terim'in Galatasaray'da eski yardımcılığını yapan ve memleketi İskenderunspor'un teknik direktörlüğüne geçen Levent Şahin'de play-off heyecanı başladı. Detaylar...

Levent Şahin, İskenderunspor'u Yarı Finale Götürüyor!

AJANSSPOR HABER

TFF 2. Lig kulüplerinden İskenderunspor'un sezon sonuna kadar teknik direktörlük görevine geçen Levent Şahin, ücret almayacağını açıklamıştı. 49 yaşındaki teknik adam, 2. Lig ekibiyle play-off heyecanı yaşamaya başladı. Detaylar...

11 maçta görev aldı

Levent Şahin, 26 Şubat'ta teknik direktörlük görevi için İskenderunspor ile anlaşma sağladı. Şahin, Hatay temsilcisi ile çıktığı 11 karşılaşmada 8 galibiyet 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak plaf-off turuna göz kırptı.

Yarı Final hedefi

TFF 2. Lig kırmızı grupta yer alan İskenderunspor, sezonuu ikinci sırada tamamlaması halinde play-off turunda direkt yarı finale yükselecek. Levent Şahin'in öğrencileri topladıkları 74 puanla üçüncü sırada yer alırken ikinci sırada yer alan Bucaspr 1928'in puanı ise 75.

İlgini Çekebilir
Fatih Terim'in eski yardımcısı Levent Şahin: "Teklifler alıyorum"
Habere Git

2 hafta kaldı

TFF 2. Lig'de 2022-2023 sezonun sona ermesine 2 hafta kaldı. İskenderunspor, ikincilik mücadelesi verdiği Bucaspr 1928 ile 16 Mayıs Salı günü deplasmanda karşı karşıya gelecek. Alacakları 3 puan ile ikinci sıraya yerleşecekler. Son karşılaşma ise kendi sahalarında Utaş Uşakspor ile olacak.

Levent Şahin, maaş almayacak

İskenderunspor, teknik direktörlük görevi için sezon sonuna kadar Levent Şahin ile anlaştığını açıklamış ve 49 yaşındaki teknik adamın bir ücret almayacağını duyurmuştu. Yapılan açıklama ise şu şekilde idi:

"Teknik direktörümüz Levent Şahin, hiçbir ücret almadan takımımızda görev yapacaktır. Anne memleketi İskenderun olan hocamız Levent Şahin yaşadığımız deprem felaketinde üç kuzenini ve bir eniştesini İskenderun'da kaybetmiştir. İlk andan itibaren her yarayı sarmak adına büyük bir çaba göstererek acımızı paylaşan ve bu süreçte takımımızın başına geçen hocamıza hoş geldin diyor, başarılar diliyoruz."

Senin için hazırladığımız haberler