VOLEYBOL TRANSFER | Eczacıbaşı Dynavit, Selin Arifoğlu'nu transfer etti

Ali Bozkurt
18.01.2022 - 00:21 | Son Güncellenme: 18.01.2022 - 00:33

Misli.com Sultanlar Ligi takımlarından Eczacıbaşı Dynavit eski Galatasaraylı Kuzeyboru oyuncusu Hazal Selin Arifoğlu'nu transfer etti. Kimdir, kaç yaşında?

VOLEYBOL TRANSFER | Eczacıbaşı Dynavit, Selin Arifoğlu'nu transfer etti

AJANSSPOR HABER

Sultanlar Ligi’nin önde gelen takımlarından Eczacıbaşı Dynavit takıma yeni bir isim kattı. Dynavit, Kuzeyboru’nun orta oyuncusu Selin Arifoğlu ile anlaşmaya vararak eski Galatasaraylı voleybolcuyu renklerine bağladı.

Performansı yetersiz kaldı

Kuzeyboru Spor Kulübü geçtiğimiz günlerde Selin Arifoğlu’nun kadro dışı bırakıldığını duyurmuştu. Instagram üzerinden açıklama yayınlayan kulüp, Selin Arifoğlu’nun kadro dışı bırakılması ile ilgili olarak 29 yaşındaki orta oyuncunun takıma katıldığı günden itibaren göstermiş olduğu yetersiz performansını sebep göstermişti.

Kuzeyboru’da Selin Arifoğlu

Geçen yıl Nisan ayında Kuzeyboru Spor Kulübü’ne transfer olan Selin Arifoğlu takımda olduğu süre boyunca 13 sette oynadı. Oynadığı setlerde aradığını bulamayan orta oyuncu 19 sayı ile Kuzeyboru Spor Kulübü’ne katkıda bulundu.

Hazal Selin Arifoğlu kimdir?

Eczacıbaşı Dynavit’in renklerine bağladığı Selin Arifoğlu 18 Ağustos 1992’de Ankara’da dünyaya geldi. En son Kuzeyboru Spor Kulübü forması giyen 29 yaşındaki orta oyuncu Kuzeyboru’dan önce Galatasaray için mücadele etmiş ve geçtiğimiz Nisan ayında Kuzeyboru’ya transfer olmuştu.



Galatasaray'da oynamıştı

Selin Arifoğlu voleybol kariyerine Eczacıbaşı Vitra altyapısında başladı. 13 Ağustos 2020'de Galatasaray ile 1 yıllık sözleşme imzalayan Arifoğlu kariyeri boyunca Sarıyer Belediyespor, Karşıyaka, TED Ankara, Yeşilyurt, Çanakkale Belediyespor, Beşiktaş, Nilüfer Belediyespor, Kuzeyboru Spor Kulübü ve Aydın B.Ş. Belediyespor takımlarında forma giydi. Ayrıca Arifoğlu, U23 VE Genç Milli Takım için de forma giydi.
 

Senin için hazırladığımız haberler