Fenerbahçe Eski Galatasaraylı Bartuğ Elmaz'ı Marsilya'dan Transfer Etti

Akın Ungan
20.07.2023 - 21:58 | Son Güncellenme: 21.07.2023 - 00:27

Son dakika | Fenerbahçe, Galatasaray'dan ayrılarak Marsilya'ya giden Bartuğ Elmaz'ı transfer etti. Kulüp, yeni transferini resmen açıkladı. İşte detaylar.

Fenerbahçe Eski Galatasaraylı Bartuğ Elmaz'ı Marsilya'dan Transfer Etti

AJANSSPOR HABER

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, transfer çalışmalarına devam ediyor. Kadrosuna yaptığı takviyeler ile dikkat çeken Ali Koç yönetimi, eski Galatasaraylı futbolcuyu transfer etti.

Bartuğ Elmaz Fenerbahçe'de!

Fenerbahçe, Galatasaray altyapısından yetişen ve geçen sezonun başında Marsilya'ya transfer olan Bartuğ Elmaz'ı kadrosuna kattı. Marsilya B takımında forma giyen genç futbolcu, Sarı-Lacivertliler'e imza attı.

3 yıllık sözleşme imzalandı

Fenerbahçe, Bartuğ Elmaz ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Duyuruda, "Kulübümüz, Bartuğ Elmaz'ın transferi için kulübü Marsilya ve oyuncu ile anlaşma sağlamıştır. Genç orta saha oyuncusu, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen imza töreninde kendisini 3 yıllığına sarı lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı" ifadeleri kullanıldı.

Marsilya'dan açıklama

Fransız kulüp Marsilya'da ise ekkürler Bartuğ. Orta saha oyuncumuz Fenerbahçe'ye transfer oldu" açıklaması yapıldı.

İlgini Çekebilir
F.Bahçe vites düşürmüyor! Dortmund'un gurbetçileri için temas kuruldu
Habere Git

Bartuğ Elmaz'ın ilk sözleri

Bartuğ Elmaz, yaptığı ilk konuşmada, “Fenerbahçe’ye transfer olduğum için çok mutlu ve gururluyum. Aynı zamanda heyecanlıyım. Fenerbahçe’nin benimle ilgilendiğini öğrenince hiç düşünmedim. ‘Tamam’ dedim. Fenerbahçe sizi istiyorsa ikinci kez düşünmezsiniz. Elimden gelenin en iyisini yapacağım, bunun sözünü veriyorum. İnşallah sakatlıksız bir sezon olur ve sonunda da şampiyonluk olur" dedi.

Galatasaray altyapısından yetişti

Bartuğ Elmaz, futbola Galatasaray altyapısında başladı. Sarı-Kırmızılı kulüpte profesyonel olan 20 yaşındaki önlibero, Cimbom'da gösterdiği gelecek vadeden performansı sayesinde Marsilya'nın yolunu tuttu.

7 maça çıktı, 2 gol attı

2022/23 sezonunda Marsilya B takımında 7 maça çıkan Bartuğ Elmaz, 2 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler