Eski Galatasaraylı Grosskreutz kulübüyle davalık oldu!

30.08.2020 - 18:21 | Son Güncellenme: 30.08.2020 - 18:48

Alman futbolcu Kevin Grosskreutz kulübüyle davalık oldu. Neden davalık oldu? Galatasaray'da transfer sürecinde ne yaşamıştı?

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Galatasaray ile yaşadığı olumsuz transfer hikayesiyle futbolseverlerin aklında yer edinen Kevin Grosskreutz, şimdilerde kariyerine KFC Uerdingen'de devam diyor. Alman futbolcu, koronavirüs sebebiyle mali problemler yaşayan kulübüyle mahkemelik oldu. Detaylar haberde...

Grosskreutz, Uerdingen ile mahkemelik oldu

KFC Uerdingen, 3. Lig takımlarından biri. Uerdingen'de oynayan Kevin Grosskreutz, ödeme sıkıntıları sebebiyle kulübüyle mahkemelik oldu. Futbolcu ve kulübün avukatları, Krefeld Çalışma Mahkemesi'nde bir araya geldi. Futbolcu, gazetecilere yorum yapmak istemedi.

Aylık 40 bin Euro kazanıyordu

Öte yandan Alman basınındaki haberlere göre; futbolcu 5 aydır ödeme almıyor. Akıllara, Kevin Grosskreutz'un ne kadar maaş kazandığı sorusu geldi. Futbolcu, ayda 40 bin Euro kazanarak, Uerdingen'in en çok kazanan futbolculardan biri durumundaydı.

Galatasaray'da transfer talihsizliği yaşamıştı

Grosskreutz, Uerdingen'de 51 maçta 4 asist yaptı ve 1 de gole imza attı. Hatırlanacağı gibi Grosskreutz, FIFA, TMS Sistemi'ne (Oyuncu eşleştirme) zamanında girilmediği için Galatasaray'da aylarca forma giyemedi. Daha sonra ise kendisi takımdana ayrıldı.

Selim Gündüz de takımdan ayrıldı

Bu arada Uerdingen'de Türk kökenli Alman futbolcu Selim Gündüz de birkaç hafta önce sözleşmesi sona eren isimlerden biriydi. Gündüz, "Ben, gönüllü olarak paradan feragat ettim. Kulübe her şeyimi verdim" dedi. Selim Gündüz, Hallescher FC ile sözleşme imzaladı.

Senin için hazırladığımız haberler