Transfer | İmzalar atıldı! Eski Galatasaraylı Kocaelispor'da!

Akın Ungan
02.07.2024 - 17:50 | Son Güncellenme: 02.07.2024 - 19:47

Son dakika transfer haberleri | Kocaelispor, Kasımpaşa'dan eski Galatasaraylı Oğulcan Çağlayan'ı transfer etti. Futbolcu ile 1+1 yıllık sözleşme imzalandı.

Transfer | İmzalar atıldı! Eski Galatasaraylı Kocaelispor'da!

AJANSSPOR HABER

Gelecek sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Kocaelispor transfer çalışmalarına hız verdi. Trendyol 1. Lig ekibi hücum bölgesine önemli bir ismi kattı.

Oğulcan Çağlayan ile ön protokol imzalandı

Kocaelispor, Trendyol Süper Lig takımlarından Kasımpaşa'da forma giyen Oğulcan Çağlayan ile anlaşma sağladı. Sol kanat oyuncusu ile ön protokol imzalandı.

Eski Galatasaraylıya 1+1 yıllık sözleşme

Yeşil-Siyahlı kulüp, bir dönem Süper Lig devi Galatasaray'da da forma giyen Oğulcan Çağlayan'ın sağlık kontrollerinden geçerek 1+1 yıllık sözleşmeye imza atacağını açıkladı.

İlgini Çekebilir
Kocaelispor'a Süper Lig'den "on numara" transfer!
Habere Git

Oğulcan Çağlayan kimdir?

Ankaraspor, Merinosspor ve Bursaspor altyapılarından yetişen 22 Mart 1996 doğumlu Oğulcan Çağlayan Gaziantepspor'da profesyonel oldu. 28 yaşındaki sol kanat, Kayseri Erciyesspor, Kayserispor, Çaykur Rizespor, Gazişehir, Galatasaray, Eyüpspor, Giresunspor, Pendikspor, Gaziantep FK ve Kasımpaşa'da forma giydi.

2023/24 sezonunda toplam 25 maça çıkan Oğulcan Çağlayan, takım arkadaşlarına 1 defa gol pası verdi.

Oğulcan Çağlayan'dan ilk açıklama

Düzenlenen imza töreninde konuşan Oğulcan Çağlayan, "Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Kocaelispor gibi bir camia için savaşmak beni heyecanlandırıyor, bir an önce taraftarlarımızın karşısına çıkmak için sabırsızlanıyorum. Sezon sonunda hep birlikte o kupayı kaldırmak için çok çalışacağız" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler