Eski Galatasaraylı Marcao'dan itiraf!

17.10.2024 - 19:00 | Son Güncellenme: 17.10.2024 - 19:09

Bir dönem Süper Lig'de Galatasaray'ın formasını giyen ve daha sonra Sevilla'ya transfer olan Brezilyalı stoper Marcao'dan itiraf geldi. İşte detaylar...

Eski Galatasaraylı Marcao'dan itiraf!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

2022-23 sezonu başında Galatasaray'dan, Sevilla'ya transfer olan Brezilyalı savunma oyuncusu Marcao, İspanyol ekibinde geçirdiği 2 yıl hakkında açıklamalarda bulundu.

"Çok zor 2 yıl geçirdim"

SFC'ye konuşan Marcao, "Yaşadığım sakatlıklardan dolayı çok zor 2 yıl geçirdim. Ailem bana yardım etti. Sonra da psikologa gittim. Başta saçmalık olduğunu düşünüyordum ama psikoloğa gitmek bana çok faydalı oldu. Daha sakin bir insan oldum. Alışkanlıklarımı değiştirdim" dedi.

"İyi bir insan değildim"

Sözlerine devam eden Marcao, psikoloğa gitmesinin faydalarından şu sözlerle bahsetti: "İyi bir insan değildim. İyi bir baba olamamıştım. Acı çekiyordum. Eşim bana 'Senin yardıma ihtiyacın var' diyordu. Haklıydı. Haklısın dedim ve düzenli olarak psikoloğa gittim."

Kerem Aktürkoğlu'na saldırdı, 8 maç ceza aldı

Marcao, 2021-22 sezonunda Giresunspor'a karşı oynanan maçta Galatasaray'daki takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na saha içerisinde saldırmıştı. Brezilyalı futbolcu bu olayın ardından PFDK tarafından 8 maç ceza almıştı.

Sakatlıklar peşini bırakmadı

2022 yaz transfer döneminde 13 milyon Euro karşılığında Sevilla'ya transfer olan Marcao, sakatlıklar sebebiyle forma giymekte zorlandı.

Sevilla kariyerinde 27 maça çıkan Marcao, 1 gol kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler