Eski Galatasaraylı oyuncudan flaş Arda Turan yorumu!

13.06.2017 - 19:34 | Son Güncellenme: 13.06.2017 - 19:34

AJANSSPOR ÖZEL- Kayserispor'un deneyimli oyuncusu Umut Bulut, Radyospor'da yayınlanan Haber Aktif programında Emrah Karalinç ve İlker Koç'a konuştu.

Gündeme dair özel açıklamalarda bulunan Umut Bulut'un röportajından önemli satırbaşları şu şekilde:

Umut Bulut Kayserispor'da kalacak mı?

"Sevdiğim ve değer verdiğim kulübüm ile yola devam ediyorum. Geçen sezon pek istediğimiz gibi geçmedi. Kümede kaldık ama önümüzdeki sezon daha iyi bir takım izletme planımız var. Geçen sezon yaptığımız hataları yapmadan daha iyi bir takım olacağız. Aslında geçen sezon uzun süre istediğim mevkide oynamadım. Daha fazla gol atabilirdim ama kümede kalma mücadelesi verdiğimiz için takıma katkı anlamında elimden geleni yaptım. Bütün maçlarda oynadım ve puanlarda emeğim var bu açıdan mutluyum ama daha fazla gol atabilirdim"

'Oyuncular olarak elimizden geleni yapacağız'

"Hocamız önceklikle hayırlı olsun. Yönetim zaten gerekli kararı verdi ve yabancı bir hoca getirdi. Şimdi biz oyuncular olarak elimizden geleni yapacağız. Seneye daha iyi bir durumda olacağımızı düşünüyorum. Daha hocayla tanışamadık ama yavaş yavaş izinden dönmeye başlayınca herkes, biz de tanışırız"

'Deniz'in adı büyük takımlarla anılıyor'

"Deniz Türüç bu sezon çok iyi bir sezon geçirdi. Takıma çok önemli katkılar yaptı. Bu performansla A Milli Takıma kadar yükseldi. Onun adına çok mutluyum. Kalırsa bize çok faydalı olur ama adı büyük takımlarla anılıyor"

'İzlanda’nın son galibiyeti dengeleri değiştirdi'

"Milli takımız başarısını tabii ki istiyoruz. Kosova’yı kayıpsız geçmek önemliydi. Diğer maçlar oynanırken ligler başlamış olacak. Daha hazır takımlar olacak. İzlanda’nın son galibiyeti dengeleri değiştirdi. Umarım Dünya Kupasına gidebiliriz ama kolay olmayacak tabi"

Arda konusunda flaş yorum!

"Arda Turan olayını üzücü. Oyuncunun üstüne biraz fazla gidilince duygusal bir patlama yaşadı herhalde. Kendisi Türkiye’nin gururu ve benim de çok sevdiğim birisi.  Böyle durumlarda birisi kesin haklı denmez. Arda’ya o zamana kadar bir şeyler yapılmıştır ki, o da bu seviyeye kadar dolmuş. Türkiye’de algı operasyonu çok yapıldığı için iki taraf için de net şeyler söylenemiyor. Milli Takım gibi bir yerde bu olayların yaşanması tabii ki üzücü"

'Onlara daha iyi bir takım izleteceğiz'

"Kayserispor taraftarına hem kendi adıma hem de arkadaşlarım adına teşekkür ederim çünkü geçen sezon çok destek verdiler. Önümüzdeki sezon onlara daha iyi bir takım izleteceğiz. Kayserispor’u istenilen noktalara getirmek istiyoruz"

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler