Eski golcüden eleştiri: "Cengiz Ünder'i neden aldılar?"

12.03.2021 - 15:22 | Son Güncellenme: 12.03.2021 - 15:36

İngiltere Premier Lig haberleri... İtalyan ekibi Roma'dan Leicester City takımına transfer olan Cengiz Ünder ile ilgili bir eleştiri geldi. Eski İngiliz golcü Emile Heskey, Cengiz Ünder'in Leicester'ın sistemine uymadığını düşünüyor. İşte detaylar...

Eski golcüden eleştiri: "Cengiz Ünder'i neden aldılar?"

DIŞ HABER-AJANSSPOR

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leicester City'de forma giyen milli futbolcumuz Cengiz Ünder ile ilgili bir değerlendirme, eski golcü Emile Heskey'den geldi. Heskey, Cengiz Ünder transferini eleştirdi. Detaylar haberde...

Emile Heskey'den Cengiz Ünder eleştirisi

İtalyan ekibi Roma'dan satın alma opsiyonuyla kiralanan Cengiz Ünder, son aylarda forma şansı bulamıyor. İngiltere Milli Takımı'nın eski golcüsü Emile Heskey, Cengiz Ünder'in sisteme uygun bir oyuncu olmadığını düşündüğünü söyledi.

"Onu neden aldılar?"

HITC'ye değerlendirmelerde bulunan Heskey, "Sezon başında transferi gördüğümde, 'Onu neden aldılar?' diye düşündüm. Zamanla Cengiz Ünder'i zinde gördüm. Ama Brendan Rodgers'ın sisteminde nereye uygun bir oyuncu? Elinizde Barnes, Maddison ve Perez var" dedi.

"20 milyon sterline daha istikrarlı birini bulabilirsiniz"

Eski golcü, "20 milyon sterline kendize daha uygun ve daha istikrarlı birini bulabilirsiniz. Dediğim gibi sisteme uygun bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.

Cengiz Ünder bu sezon kaç maçta oynadı?

Altınordu'da parlayan, Başakşehir'de ise futbolunu geliştiren Cengiz Ünder önce İtalyan ekibi Roma'ya transfer oldu. Daha sonra ise Leicester City ekibine katıldı. Milli futbolcumuz bu sezon Leicester City formasını tüm kulvarlarda 19 kez giydi. Cengiz, 2 gol ve 3 asistlik performans ortaya koydu.

Senin için hazırladığımız haberler