Eski golcüden flaş Eto'o yorumu!

25.07.2017 - 17:09 | Son Güncellenme: 25.07.2017 - 17:09

Eski golcüden flaş Eto'o yorumu!

AJANSSPOR ÖZEL- Galatasaray'ın eski golcü oyuncusu Necati Ateş, Radyospor'da yayınlanan Spor Forum programında Salim Manav ve Eyüp Yıldız'a konuştu.

Transfer gündemine dair özel açıklamalarda bulunan Ateş, Samuel Eto'o'nun kesinlikle Fenerbahçe'ye gelmeyeceğini söyledi.

İşte Necati Ateş'in açıklamalarından önemli satır başları:

 

'N'Diaye orta sınıf oyuncu'

"Galatasaray'ın ilk planı N'Diaye. değildi. Galatasaray birçok oyuncuyla görüştü, bu transferlerden sonuç alamayınca N'Diaye'ye yöneldi. N'Daye için 10 milyon Euro bonservis bedeli konuşuluyor, oyuncunun maliyetiyle birlikte bu transfer 15 milyon Euro civarında. Bana göre N'Diaye orta sınıf oyuncu. Galatasaray'ın işini görür mü? Evet ligde rahatlıkla görür"

 

Selçuk İnan yorumu!

"Yıl sonunda Galatasaray başarılı olamazsa hüsran olur. Selçuk İnan çok eleştiriliyor fakat takımın performansı ne kadar iyiyse, Selçuk'un da performansı o kadar iyi oluyor"

'Türk oyuncu profilini tamamen kaybettik'

"Türk oyuncu profilini tamamen kaybettik. Galatasaray'da Türk oyuncu duygusunu kaybedersen başarı noktasında sıkıntı yaşarsın. Galatasaray'ın hemlelerinin dörtte ikisini yanlış buluyorum. Gomis transferi yanlış, kiralanabilirdi. Belhanda doğru transfer, Bruma gitmemeliydi, geçen sezonun önemli ismiydi"

'Terim'in gelişi...'

"Fatih Terim'in gelişi çok şeyi değiştirir. Galatasaray yönetimin hoca konusunda çok çabuk karar vermesi lazım. Tudor'un arkasında durulacaksa lig içerisinde de durmaları gerekir"

'Eto'o Fenerbahçe'ye çok şey katacaktır'

"Antalyaspor camiasına çok yakın bir insanım. Çok önemli, vizyonlu bir başkana sahip. Ben Eto'o'nun ayrılacağını düşünmüyorum. Eğer bu transfer olursa Eto'o Fenerbahçe'ye çok şey katacaktır. Eto'o Fenerbahçe'de de aynı ritmi yakalayabilir. Fakat Eto'o Antalyaspor'da yükselişe geçti"

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ. 

Senin için hazırladığımız haberler