Ahmet Çakar'dan Beşiktaş'ın iptal edilen golüne sert tepki! "TFF intikam alıyor"

21.08.2023 - 00:39 | Son Güncellenme: 21.08.2023 - 00:50

Beşiktaş, Pendikspor ile 1-1 berabere kaldı. Siyah-Beyazlılar'ın bulduğu 2. gol aut gerekçesiyle iptal edildi. Eski hakemler Ahmet Çakar ve Deniz Ateş Bitnel pozisyonu yorumladı.

Ahmet Çakar'dan Beşiktaş'ın iptal edilen golüne sert tepki! "TFF intikam alıyor"

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in ikinci haftasında Beşiktaş ile Pendikspor karşı karşıya geldi. Dolmabahçe'de oynanan zorlu mücadele 1-1 berabere bitti. Pendikspor, 90+4. dakikada penaltıdan bulduğu golle beraberliği yakaladı. Karşılaşmaya ise Beşiktaş'ın farkı 2'ye çıkaracak golünün iptal edilmesi damga vurdu.

Colley ikiyi buldu, sayılmadı

Mücadelenin 76. dakikasında Arthur Masuaku'nun kullandığı kornerde Beşiktaş, Omar Colley ile ikinci golü buldu ama hakem Kadir Sağlam, Masuaku'nun ortasında topun dışarıdan geldiğine karar verdi ve golü geçerli saymadı.

Eski hakemler pozisyonu yorumladı

Karşılaşmanın ardından eski hakemler Ahmet Çakar ve Deniz Ateş Bitnel tartışmalı pozisyonu değerlendirdi. İki yorumcu da topun tamamının dışarı çıkmadığını ve hakemin kararının yanlış olduğunu belirtti.

Bitnel: "İkinci gol nizami"

Eski hakem Deniz Ateş Bitnel, "Masuaku'nun yaptığı orta sırasında topun tamamı çizgiyi terk etmiyor. Beşiktaş'ın Colley ile bulduğu ikinci gol nizami..." ifadelerini kullandı.

"TFF Beşiktaş'tan öcünü alıyor"

Ahmet Çakar ise Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi'yi işaret ederek, "TFF kendisine oy vermeyen Beşiktaş’a oyun oynayarak öcünü alıyor. Beşiktaş’tan tetikçi hakemler ile intikam almaya başladı" açıklamasını yaptı.

"O zaman VAR'ın gördüğü görüntüyü gösterecek"

Sözlerine devam eden Çakar, "Beşiktaş'ın sayılmayan golü goldür. Dışarıdan gelmiyor top! O zaman bana VAR hakeminin gördüğü görüntüyü gösterecek. Auttan geldiğini 80 milyon insana gösterecek!" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler