Eski hocası açıkladı: "Ozan, Liverpool adını duyunca..."

02.02.2021 - 16:15 | Son Güncellenme: 02.02.2021 - 16:23

Almanya Ligi ekiplerinden Schalke'de forma giyen Ozan Kabak, İngiltere Premier Lig'in yolunu tuttu ve Liverpool'a transfer oldu. Schalke Teknik Direktörü Christian Gross, Ozan Kabak'ın Liverpool'dan teklif geldiğini duyduğu andaki reaksiyonu anlattı. İşte detaylar...

Eski hocası açıkladı: "Ozan, Liverpool adını duyunca..."

Almanya Ligi (Bundesliga) takımlarından Schalke 04’ün teknik direktörü Christian Gross, milli futbolcu Ozan Kabak’ın Liverpool ismini duyduğunda bu takıma transfer olma konusunda çok fazla tereddüt etmediğini bildirdi. Gross, transfer hakkındaki fikrini de paylaştı. 

Mustafi transferinden memnun

Gross, Kicker dergisinde yer alan haberde, Schalke 04’ün Ozan Kabak’ın Liverpool’a transfer edilmesini aynı şekilde yetenekli ve daha deneyimli Shkodran Mustafi'yi takıma katarak telafi ettiğini belirtti.

"Ozan Kabak tereddüt bile etmedi"

Ozan Kabak’ın şu anki durumda takımda tutulamayacağını anladığını ifade eden Gross, “Ozan Liverpool’un ismini duyduğunda çok tereddüt etmedi ve kulübe (transferin) gerçekleşmesi için her şeyin yapılmasını rica etti. Kariyerine Liverpool'da devam etme şansı varsa hiçbir oyuncunun çok fazla düşünmesine gerek yok." ifadesini kullandı.

"Premier Lig'de başarılı olur"

İngiltere Premier Lig'in son şampiyonu Liverpool, dün 20 yaşındaki Ozan Kabak'ı sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattığını açıklamıştı. Futbolcu, bu transferle birlikte hayalini gerçeğe dönüştürmüştü.

Senin için hazırladığımız haberler