İspanya ve İngiltere Altay'ı izliyor

23.03.2021 - 10:50 | Son Güncellenme: 23.03.2021 - 10:53

Fenerbahçe haberleri... Fenerbahçe kalecisi Altay Bayındır'ın eski hocası Mustafa Kaplan, genç eldiven ile ilgili analizini paylaştı. Altay Bayındır'a transferde iki Avrupa ülkesinden ciddi ilgi olduğunu anlatan Kaplan, 6-0 kaybettikleri Galatasaray maçı sonrası Altay ile aralarında geçen diyaloğu da anlattı. İşte detaylar...

İspanya ve İngiltere Altay'ı izliyor

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'nin genç kalecisi Altay Bayındır, Beşiktaş derbisindeki performansıyla dikkati çekmişti. Derbide 6 net kurtarış yapan Altay Bayındır'ın eski hocası Mustafa Kaplan, Bayındır ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Eski öğrencisiyle ilgili övgü dolu sözler söyleyen Kaplan, Altay Bayındır'a transferde ilgi duyan ülkeleri de açıkladı.

"Düşersek de Altay ile düşelim"

Akşam'a bir röportaj veren Mustafa Kaplan, Ankaragücü'nde görev yaptığı dönemde zorlu bir süreç yaşadıklarını ancak; 'Ben Altay'ı oynatacağım. Küme düşersek de Altay ile düşelim' dediğini ifade etti. 

"Bir daha 6 gol yiyebilirsin"

Eski öğrencisine duyduğu güvenin boşa çıkmadığını söyleyen Kaplan, "Galatasaray'dan 6 gol yediği maçın ardından Altay'ı yanıma çağırdım. 'Bir daha 6 gol yiyebilirsin. Sana güveniyorum' dedim. Bu güvenin karşılığını verdi. Ben Galatasaray maçından sonra Altay'ı oynatmasam şu anda farklı şeyler konuşuyorduk" diye konuştu. 

"İngiltere ve İspanya'dan ciddi şekilde takipteler"

Kaplan, daha önce Anderlecht ve Standard Liege'in izlediği Altay Bayındır'ı İngiltere ve İspanya'dan ciddi şekilde takip eden takımlar olduğunu söyledi. Kaplan, "Fenerbahçe istediği dönemde Medipol Başakşehir ve Beşiktaş da Altay'ı istedi. İspanya ve İngiltere'den takımların yakından takip ettiğini biliyorum. Gelecek yıllarda Avrupa'da iyi bir takımda oynayacak" dedi.

Altay Bayındır'ın transfer konusundaki fikri ne?

31 Mayıs 2023 tarihine kadar sözleşmesi bulunduğu Fenerbahçe'nin uzun yıllar kalesini koruması beklenen eldiveni Altay Bayındır, transfer iddiaları ve spekülasyonlarıyla ilgilenmiyor. Tam anlamıyla sahaya odaklanan Altay Bayındır'ın önceklikli hedefi Fenerbahçe'de şampiyonluk yaşamak. Bayındır, zamanı geldiğinde Avrupa'ya gitmeyi ancak giderken de Fenerbahçe'ye para kazandırarak transfer olmayı amaçlıyor. 

ALTAY BAYINDIR, 147 GOLÜ KURTARDI HABERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Senin için hazırladığımız haberler