Leeds United, Mergim Berisha'yı Transfer Etmek İstiyor

İsa Kethüda
24.07.2022 - 11:27 | Son Güncellenme: 24.07.2022 - 11:33

Fenerbahçe transfer haberleri... Yeni sezonda kadroda düşünülmeyen ve Stuttgart ile görüşen Mergim Berisha'yı İngiliz kulübü Leeds United kadrosuna katmak istiyor.

Leeds United, Mergim Berisha'yı Transfer Etmek İstiyor

Fenerbahçe'de yeni sezonda kadroda düşünülmeyen oyuncular arasında yer alan ve Almanya Bundesliga ekibi Stuttgart'la görüşmek için izin verilen Mergim Berisha'ya sürpriz bir takım talip oldu.

Sarı-lacivertli takımda gelecek oyuncular kadar gidecek oyuncular da büyük önem taşıyor. Sarı-lacivertli takımda, teknik direktör Jorge Jesus'un istemediği oyuncularla yollar tek tek ayrılıyor.

Leeds United, Berisha'yı istiyor 

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre; İngiltere Premier Lig takımlarından Leeds United, Fenerbahçe’de kadroda düşünülmeyen Mergim Berisha için devreye girdi. 

Teklif 2 milyon Euro

İngiliz kulübünün Alman golcü için 2 milyon Euro bonservis önerdiği belirtildi. Yönetim bu bedeli düşük bulurken, Berisha için 5 milyon euro istiyor.

Marsch da Berisha’yı takımda istiyor

Leeds United Teknik Direktörü Jesse Marsch da eski oyuncusu Berisha’yı takımda istiyor. Berisha, Marsch ile kariyerinin en formda dönemini geçirmişti. Berisha’yı Leeds’in yanı sıra Stuttgart ve Mainz de transfer etmek istiyor.

İlgini Çekebilir
Pelkas, Süper Lig devine önerildi!
Habere Git

Geçen sezonki performansı

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden 24 yaşındaki golcü oyuncu, geçen sezon forma giydiği 33 maçta 7 gol ve 3 asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
Hull City'de Nwakaeme krizi! Transferi...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler