Eski hocası canlı yayında açıkladı: 'G.Saray, Okay'ı istedi'

18.11.2019 - 16:18 | Son Güncellenme: 18.11.2019 - 16:18

Eski hocası canlı yayında açıkladı: 'G.Saray, Okay'ı istedi'

Son olarak Karagümrük'te görev alan genç teknik direktör Cüneyt Dumlupınar, eski öğrencileri Erkan Zengin ve Okay Yokuşlu hakkında açıklamalarda bulundu.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan teknik direktör Cüneyt Dumlupınar, "Birliktelikler olduğu gibi ayrılıklar da oluyor. Karagümrük'le ilgili hiçbir problemim yok. Karagümrük çok önemli bir camia umarım Süper Lig'de olurlar" ifadelerini kullandı ve ekledi:

'Erkan Zengin, Antalyaspor'la görüştü'

"Erkan Zengin, Karagümrük'te çok önemli başarılara imza attı ve geçen yıl yaşanılan şampiyonlukta kilit bir rol oynadı. Fakat Erkan'la bu sezon yollar ayrılmak zorunda kaldı. Erkan Zengin, Antalyaspor'la görüştü. Devre arasına kadar da transfer için bir süre var. Erkan Zengin'e Adana Demirspor ve Samsunspor da talip oldu."

 

'Galatasaray, Okay Yokuşlu'yu istedi'

"Okay Yokuşlu'yla ilgili yaz transfer döneminde gündeme gelen Galatasaray iddiaları doğru. Okay üst düzey bir oyuncu. Okay Yokuşlu'yu kim istemez ki? Okay şu anda Türkiye'ye dönüyorum dese Süper Lig'de yer alan bütün kulüpler Okay'ı kadrosunda görmek ister. Okay Yokuşlu'ya Kayserispor'da görev alırken Galatasaray'dan transfer teklifi gelmişti fakat Okay o sezon Kayserispor oynadı ve 1. Lig'de şampiyonluk yaşadı."

Senin için hazırladığımız haberler