Eski hocası konuştu: "Fatih Aksoy, Roco'dan daha mı kötü?"

20.01.2020 - 16:17 | Son Güncellenme: 20.01.2020 - 16:22

Eski hocası konuştu: "Fatih Aksoy, Roco'dan daha mı kötü?"

TFF 1. Lig ekiplerinden Adanaspor’un Sportif Direktörü Emrah Bayraktar, ligdeki hedefleri ve transfer çalışmaları hakkında konuştu. Daha önce Galatasaray ve Beşiktaş altyapılarında görev yapan Bayraktar, Sivasspor forması giyen eski öğrencisi Fatih Aksoy ve Denizlispor’da oynayan Sedat Şahintürk ile ilgili de dikkat çeken sözler söyledi.

Radyospor’da Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın canlı yayında sorularını yanıtlayan Emrah Bayraktar’ın açıklamaları şu şekilde:

Emrah Bayraktar: ”Ligi bilen oyuncuları transfer ettik”

Herkes yukarıya çıkmanın ya da düşmemenin hesaplarını yapıyor. Ligin ikinci yarısı zor geçecek. Önümüzde 16 maç var. Hepsi de bizim için önemli. 8 tane transfer yaptık. Ligi bilen oyuncuları tercih ettik. Adana’ya geldiklerinde ligi tanıma, takım arkadaşlarını tanımayla zaman harcamayacak oyuncuları aldık. Genç oyuncuları da takviye ettik.

Emrah Bayraktar: ”Yeni transferlerden yüksek verim alacağımıza inanıyoruz”

Devre arasında çok tercih ettiğimiz sayıda transfer yapmadık. Ama bu durum gerekliydi. Hem karakterli hem de takıma katkı verecek oyuncular aldık. Yaptığımız transferlerin hep bir mantığı vardı. Oyuncularla neredeyse mülakat yaptık. Bu savaşta bize katkı verebilecekler mi? Ona baktık. Yüksek verim alacağımıza inanıyoruz.

Emrah Bayraktar: ”Akhisarspor'a karşı kazanabilecek bir oyun oynadık”

Şampiyonluğa oynayan bir takıma karşı kazanabilecek bir oyun oynadık. Taraftarlarımızın desteğini aldık. Bu çok önemli diye düşünüyorum.

Emrah Bayraktar: ”Fatih Aksoy’u 16 yaşında amatör takımdan aldım”

Profesyonel liglerde aktif olarak yaklaşık 200 oyuncuya elimiz değmiş. Akademilerde beraber çalıştığımız bir çok oyuncu oynuyor. Sedat Şahintürk ve Fatih Aksoy da öyle. Bu büyük bir gurur kaynağı. Fatih Aksoy’u 16 yaşında amatör bir takımdan aldım. Geldiği nokta çok sevindirici. Beşiktaş’ta oynayabilecek bir oyuncu olduğunu anlatamıyoruz. Dünkü Beşiktaş maçında öne çıktı. Futbolcunun hangi teknik adamla çalıştığına bağlı. Belki Beşiktaş’ta kalsa iyi olmayacaktı.

Emrah Bayraktar: ”Fatih Aksoy’un Roco’dan bir eksiği var mı?”

Fatih Aksoy’un Roco’dan bir eksiği var mı? Binlerce kilometreden oyuncu getirmeden önce elimizdeki değerlerimize bakmalıyız. Emek vermiyoruz. Altyapı hocalarının gösterdiği sabırları yöneticiler ve teknik adamlar gösteremeyebiliyor. Sistem bir yerde tıkanacak ve genç oyuncular değer görmeye başlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler